Beşiktaşlı taraftarlar 6 Galatasaraylı'yı denize attı

Şampiyonluk kutlamaları gece yarısına kadar devam ederken tatsız görüntüler de ortaya çıktı. Galatasaray taraftarı 6 kişi denize atılırken, fenerbahçe takım otobüsü de taş yağmuruna tutuldu

26 Mayıs 2015 Salı 05:39
Beşiktaşlı taraftarlar 6 Galatasaraylı'yı denize attı






Beşiktaşlı taraftarlar 6 Galatasaraylı'yı denize attı


Şampiyonluk kutlamalarının gece yarısına kadar sürdüğü İstanbul'da taraftarlar arasında sık sık gergin anlar yaşandı. Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamaları sürerken Üsküdar'da Beşiktaşlı taraftarlar ile Galatasaraylı taraftarlar tartışma başladı.

spor toto süper lig'de 2014/2015 sezonunun şampiyonu Galatasaray olurken kutlamalar ülkenin dört bir yanına yayıldı. Kutlamalardan talihsiz haberler de gelmeye başladı. Üsküdar'da küfürlü tezahuratlar yaparak kutlama yapan Galatasaraylı taraftarlara tepki gösteren Beşiktaşlı taraftarlar 6 Galatasaray taraftarını denize attı. Denize atılan Galatasaraylı taraftarları zabıtalar kurtardı.

FENERBAHÇE'NİN OTOBÜSÜ TAŞLANDI

Bu arada Süper Lig'te şampiyonluğu kaybeden Fenerbahçe Futbol Takımı'nın Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne dönüşünde olay çıktı.

Fenerbahçe'nin Samandıra'ya dönüşü olaylı oldu. Şampiyonluğun kaybedildiği Başakşehirspor maçının ardından Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne giden 200 civarında taraftar, burada takımı beklemeye başladı. "İstifa" yazılı bir pankart açıp yönetimi protesto etti.

Taraftarların toplandığı gören polis hemen önlem alarak, Fenerbahçe Futbol Takımı'nı taşıyan otobüsü, tesislerin ilerisindeki bir petrol istasyonuna yönlendirdi.

Bu sırada öfkeli taraftarlar otobüsü taş ve yumurta yağmuruna tuttu. Otobüsün petrol istasyonuna girmesinin ardından polis, tesislerin önünde biriken taraftarları dağıttı. Fenerbahçe otobüsü güvenliğin sağlanmasının ardından tesislere giriş yaptı. Atılan taşlar nedeniyle otobüsün camı kırılırken, herhangi bir yaralanma olmadığı öğrenildi.
(Kaynak: Trtspor)
Son Güncelleme: 26.05.2015 05:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.