Beşiktaşlı Yönetici Erdal Torunoğulları UEFA Kupası ile poz verdi

Zafer ATAMER, NYON/ (fotoğraflı) Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Club Brugge... Siyah-Beyazlılar çeyrek final öncesi 3.turda Belçika'nın Club Brugge takımı ile eşleşti Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turunda Belçika...

27 Şubat 2015 Cuma 15:44
Beşiktaşlı Yönetici Erdal Torunoğulları UEFA Kupası ile poz verdi






Zafer ATAMER, NYON/ (fotoğraflı)



Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Club Brugge...

Siyah-Beyazlılar çeyrek final öncesi 3.turda Belçika'nın Club Brugge takımı ile eşleşti

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turunda Belçika Temsilcisi Club Brugge ile iDk maçını 12 Mart'ta deplasmanda, 19 Mart'ta evinde oynayacak.

Kura çekimine Beşiktaş'tan Dış İlişkiler Sorunlusu Erdal Torunoğulları ile Futbol İdari direktörü Semih Usta katıldı. Kura çekiminden sonra keyifli oldukları gözlenen Beşiktaşlılar kuradan memnun olduklarını ve iyi bir kura çektiklerini ifade ederken; "Yine de temkinli olmak lazım. Maç oynanmadan kazanılmıyor, bizim bu maçtaki şansımız yüzde 50 diyebilirim, amacımız bu kupanın sonuna kadar gitmektir" dedi.



UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda tüm eşleşmeler şöyle:




Everton-Dinamo Kiev

Dinipro-Ajax

Zenit-Torino

Wolfsburg-Inter

Villareal-Sevilla

Napoli-Dinamo Moskova

Club Brugge-Beşiktaş

Fiorentina-Roma

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.