Beşiktaş'ta Bilic, Sivok ve Uğur Boral veda etti

 ANKARA / Beşiktaş'ın Gençlerbirliği'ni 2-1 yendiği ligdeki son maçla birlikte teknik direktör Slaven Bilic ile futbolculardan Uğurl Boral ve Tomas Sivok da, Beşiktaş formasıyla son kez sahaya çıkmış oldu. Siyah beyazlı taraftarlar,...

29 Mayıs 2015 Cuma 23:13
Beşiktaş'ta Bilic, Sivok ve Uğur Boral veda etti






 ANKARA /

Beşiktaş'ın Gençlerbirliği'ni 2-1 yendiği ligdeki son maçla birlikte teknik direktör Slaven Bilic ile futbolculardan Uğurl Boral ve Tomas Sivok da, Beşiktaş formasıyla son kez sahaya çıkmış oldu.

Siyah beyazlı taraftarlar, üç ismi alkışlarla uğurladı.

TOMAS SİVOK: "HAYATIMIN EN GÜZEL YILLARINI BEŞİKTAŞ'TA GEÇİRDİM"

Karşılaşma sonrası konuşan Tomas Sivok, "Buradaki kariyerimi şampiyonlukla noktalamak isterdim. Beşiktaş'ı, İstanbul'u ve Türkiye'yi hiçbir zaman unutmayacağım. Her zaman kalbimde olacak. Bu ülkede hayatımın en önemli yıllarını geçirdim. Burada evlendim. İki çocuğum burada doğdu. Takım kaptanı olmaktan her zaman gurur duydum. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Gönül isterdi ki Vodafone Arena'da oynasaydım. Oyuncu arkadaşlarıma ve antrenörlere ve burada tanıştığım tüm harika insanlara teşekkür ederim" dedi.

UĞUR BORAL: "BEŞİKTAŞ FORMASINI GİYMEK BİR ONURDU"

Uğur Boral ise, "Beşiktaş formasını giymek bir onurdu. Çok güzel arkadaşlıklar yaşadım. Geride kalan üç seneyi her zaman hatırlayacağım. Beni bu camiaya kazandıran herkese teşekkür ediyorum. Kimseye kırgın değilim. Takım arkadaşım Tomas Sivok yedi sene hak ederek oynadı. Kaptanlığın hakkını verdi. Sporcu ahlakına sahip lider bir oyuncu" diye konuştu.


SLAVEN BİLİC: "BURADA YAPTIĞIMIZ İŞLERDEN GURUR DUYUYORUM"

Teknik direktör Slaven Bilic işe şunları söyledi;

"Oyuncularımı kutluyorum. İyi oynadılar. Son maçı bu koşullarda oynamak kolay değildi. Kazanmayı hak ettik. Birçok fırsat yakaladık. İkinci golü erken bulabilirdik. Sezonu galibiyetle tamamlamak güzel oldu.

Ben ve ekibim burada güzel günler geçirdik. Buranın kalbimde özel bir yeri var. Yaptığımız işlerden gurur duyuyorum. Şampiyon olamadığımız için üzgünüm. Her şeyi ortaya koyduk ama ne yazık ki yetmedi. Umarım Beşiktaş gelecek sezonlarda şampiyonluğa ulaşır. Ben de taraftar olarak takip edeceğim. Taraftarların desteğini alarak ayrılmak güzel. Her dakika güzeldi. Daima kalbimde olacaklar. Yaptığımız işlerde büyük mutluluk duyduk."

YUNUS YILDIRIM SON MAÇINA ÇIKTI

Öte yandan hakem Yunus Yıldırım da, kariyerindeki son maçını yönetti. Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Abdurrahman Arıcı, karşılaşma öncesi 45 yaşındaki Yıldırım'a plaket takdim etti. Manisa bölgesi hakemi Yıldırım, Süper Lig'de ilk kez 2003-2004 sezonunda görev almıştı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.