Beşiktaş'ta Fenerbahçe Maçına Tepkiler Bitmiyor

 ALİ DANAŞ - İSTANBUL / Beşiktaş'ta Fenerbahçe maçında yaşananlar ile ilgili tepkiler devam ediyor. Bu gün yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından açıklamalar yapan basın sözcüsü Metin Albayrak Süper Lig'e Süleyman...

04 Kasım 2014 Salı 20:00
Beşiktaş'ta Fenerbahçe Maçına Tepkiler Bitmiyor






 ALİ DANAŞ - İSTANBUL /

Beşiktaş'ta Fenerbahçe maçında yaşananlar ile ilgili tepkiler devam ediyor.

Bu gün yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından açıklamalar yapan basın sözcüsü Metin Albayrak Süper Lig'e Süleyman Seba adının yakışmadığını söyledi.

2.5 yıldır Fikret Orman döneminde haksızlığa uğradıkları maçlardan sonra bile, Türk futboluna olumlu katkı adına nazik olmaya çalıştıklarını belirten Albayrak, "Sizlerin de soruları oluyordu. 'Bu kadar haksızlık yapılıyor, niye bu kadar naziksiniz?' diye. Misal 3-1 yenildiğimiz Rize maçında bile penaltımız verilmemişti ama kötü oynamıştık. Ben de 'Önce kendimize bakmalıyız demiştim. Uzun süre hakemler ve TFF hakkında hiç konuşmadık ama susmak çözüm değil, artık konuşacağız." ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇE'Lİ YÖNETİCİLERİN AÇIKLAMALARI VOLKAN VE EMRE GİBİ OYUNCULARA YANSIMIŞ"


Metin Albayrak Fenerbahçe kulübü ile futbolcuları Volkan ve Emre ile ilgili olarakta "Türk futbolunun ve Türk Milli Takımı'nın daha iyi yerlere gelmesini istiyorsak, Türk sporunu yönetenlerin söylemlerinin olumlu olması gerekiyor. Ancak bazı rakiplerin Bazı yöneticilerinin Türk futboluyla alakalı olarak söylemlerin doğru olmadığını görmekteyiz. Bizim açıklamalarımız oyuncularımıza yansıyor. Fenerbahçe'de de yöneticilerin açıklamaları Volkan, Emre gibi oyunculara yansımış. Sanırız Volkan ve Emre kendi yöneticilerinin ağzından konuşmayı adet edinmişler. Gökhan Töre'nin söylediği sözü Emre Belözoğlu defalarca söylüyor ama görülmüyor, yok sayılıyor" dedi.

"SÜLEYMAN SEBA İSMİ BU LİGE YAKIŞMIYOR"

Futbol Federasyonu'na da seslenen Albayrak "Buradan Federasyon ve kurularına da seslenmek istiyoruz. Biz Türkiye'de şu anda oynanan futbolda Süleyman Seba'nın adına layık bir düzen sergilediklerini görmüyoruz. Adaletsizlik, haksızlık ve eşitsizlik var maçlarda." diyerek Süleyman Seba adının bu lige yakışmadığının altını çizdi.

"TAHKİM SÖZLÜ SAVUNMA HAKKI BİLE VERMEDİ"

Geçen hafta Gökhan Töre ve Mete Vardar'a verilen cezalar sonrası Tahkim'de sözlü savunma yapma talebinin bile direkt reddedildiğini belirten Albayrak "Bize sözlü savunmayı bile çok gördüler. Eğer bir insanın savunma hakkını bile çok görüyorlarsa biz burada Beşiktaş camiası olarak susmayacağız. Başkanımız 'Tarz değiştirdik' derken bunu söylüyordu. Biz bugüne kadar konuşmuyorduk ama maalesef bakıyoruz ki haksızlıklar hep bize oluyor. Biz de konuşmaya karar verdik ve her şekilde konuşacağız" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.