BEŞİKTAŞ'TAN VODAFONE ARENA'DA YILBAŞI PARTİSİ

 ALİ DANAŞ - İSTANBUL / Beşiktaş camiası yılbaşı partisinde bir araya geldi. Siyah beyazlı kulüp yapımı süren Vodafone Arena inşaatında loca ve vip koltuk alan taraftarlar için yılbaşı partisi düzenledi. Partiye Beşiktaş Kulübü...

22 Aralık 2014 Pazartesi 23:46
BEŞİKTAŞ'TAN VODAFONE ARENA'DA YILBAŞI PARTİSİ






 ALİ DANAŞ - İSTANBUL /

Beşiktaş camiası yılbaşı partisinde bir araya geldi.

Siyah beyazlı kulüp yapımı süren Vodafone Arena inşaatında loca ve vip koltuk alan taraftarlar için yılbaşı partisi düzenledi.

Partiye Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Beşiktaş Yönetim Kurulu üyeleri, basın mensupları, loca ve vip koltuk sahipleri ile camianın önde gelen kongre üyeleri katıldı.


FİKRET ORMAN: ''KALBİ SİYAH BEYAZ ATAN İNSANLARI BİR ARAYA TOPLADIK''

Başkan Fikret Orman partinin açılışında yaptığı konuşmada, ''Bu stat, Beşiktaşlıların stadı. Bu stada en büyük katkıyı sağlayanlar da yine Beşiktaşlılar. Localarımızın 138'i satıldı, 8 tane kaldı. Buraya güvenen Beşiktaşlılar ve kurumsal firmalar sayesinde oldu. Onlardan almış olduğumuz paralarla bu stadı yapıyoruz. Yeni bir yıl geliyor. Burada hep beraber yeni yılı kutlayalım istedik. Bizim gibi hayata kalbi siyah beyaz atarak bakan insanları bir araya topladık" dedi

Konuklar gece boyunca başkan Fikret Orman ve yönetici arkadaşları ile bol bol şarkı söyleyip fotoğraf çektirdiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.