Beşiktaş Vida için teklif edilen 18 milyon Euro'yu reddetti!

 Beşiktaş başarılı oyuncusu Vida için teklif edilen 18 milyon Euro'yu kabul etmedi.

09 Temmuz 2018 Pazartesi 08:37
Beşiktaş Vida için teklif edilen 18 milyon Euro'yu reddetti!






Beşiktaş Vida için teklif edilen 18 milyon Euro'yu reddetti!

   Beşiktaş başarılı oyuncusu Vida için teklif edilen 18 milyon Euro'yu kabul etmedi.Ortaya koyduğu oyunla 2018 Dünya Kupası’nda adından sıkça söz ettiren Domagoj Vida her geçen gün taliplerini artırmaya devam ediyor. Son Devler Ligi finalisti Liverpool, Hırvat futbolcu için tam 18 milyon Euro önerirken, Siyah-Beyazlı yönetim, 35 milyon Euro istedi.Tüm futbolseverlerin büyük bir heyecanla takip ettiği 2018 Dünya Kupası’nda Hırvatistan Milli Takımı ile harika işlere imza atan Domagoj Vida, her geçen gün hem değerini katlıyor, hem de taliplerini artırıyor.

   Turnuva boyunca savunmadaki hatasız görüntüsü ile dikkatleri üzerine çeken 29 yaşındaki oyuncu, ev sahibi Rusya ile son oynanan karşılaşmada takımının 2. golünü kaydetmiş ve kendilerini yarı finale çıkaran seri penaltı atışlarında da hata yapmamıştı. Rusya’da ortaya koyduğu oyunla devleri peşine takan tecrübeli savunmacıya, son olarak geçen yılın Şampiyonlar Ligi finalisti Liverpool talip oldu.

  İngiliz temsilcisi, geçen sezon bedelsiz olarak kadroya katılan Vida için tam 18 milyon Euro (96 milyon TL) teklif etti. Ancak Siyah-Beyazlı yönetim, bu teklifi düşünmeden reddederek, Kırmızılılar’dan 35 milyon Euro (188 milyon TL) istedi. Hırvat stoperi, bu rakamın altına bırakmayacaklarını belirten Başkan Fikret Orman ve ekibi, aynı zamanda Vida’nın birçok talibinin olduğunun da altını çizdi. Vida ile Everton, West Ham United ve Fulham’ın ilgilendiği biliniyor.

   Futbol takımının bütçesinde yüzde 35 oranında küçülmeye gidecek olan Beşiktaş’ta yönetim, oyuncularına gelecek tüm teklifleri değerlendirmeyi planlıyor. Her fırsatta, değerini bulan her futbolcuyu satabileceklerini belirten Orman, yaklaşık 6 ay önce bedelsiz olarak transfer edilen Vida’dan büyük bir kâr sağlamayı hedefliyor.

Fanatik

Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşVida
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.