Best Şoku Çabuk Atlattı

TÜRKİYE Erkekler Basketbol 2'nci Ligi'nde sezona iç sahadaki Sakarya Büyükşehir Belediye yenilgisiyle başlayan, ardından Başantrenör Mete Babaoğlu'nun karıştığı trafik kazası yüzünden tutuklanmasıyla büyük şok yaşayan BEST...

30 Ekim 2014 Perşembe 15:10
Best Şoku Çabuk Atlattı






TÜRKİYE Erkekler Basketbol 2'nci Ligi'nde sezona iç sahadaki Sakarya Büyükşehir Belediye yenilgisiyle başlayan, ardından Başantrenör Mete Babaoğlu'nun karıştığı trafik kazası yüzünden tutuklanmasıyla büyük şok yaşayan BEST Balıkesir son üç maçını kazanarak 7 puanla, 4'üncü sıraya yükselip kendisine geldi. Sakarya Büyükşehir Belediye mağlubiyetinden sonra Mersin Büyükşehir Belediye (D) ve Mondi Melikşah Üniversitesini yenen Balıkesir temsilcisi, dün de İstanbul'da Pertevniyal'i 85-67'le geçerek üçte üç yaptı. BEST'te Coleman 21 sayı 10 ribaund, Wiggins 16 sayı 11 ribaund, Barış Gökalp ve Hazer Avcı 10'ar sayı ile oynadı. Mete Babaoğlu'nun yaşadığı talihsizliğin ardından takımı çalıştıran Antrenör Sinan Aksoylar, cumartesi günü konuk edecekleri Yeşil Giresunspor'u da yenerek çıkışı sürdürmek istediklerini söyledi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.