Bodrumspor, Sivasspor'u kupadan eledi

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur karşılaşmalarında süpriz sonuçlar alındı.

01 Kasım 2018 Perşembe 08:16
Bodrumspor, Sivasspor'u kupadan eledi






Bodrumspor, Sivasspor'u kupadan eledi

   Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur karşılaşmalarında süpriz sonuçlar alındı.Sivasspor,Bursaspor kupa dışında kaldılar.Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur karşılaşmasında TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Bodrumspor ile karşılaşan Sivasspor 2-1 yenilerek turnuvaya veda etti. BB Erzurumspor ve Bursaspor'un ardından bir Süper Lig ekibi daha kupadan elenmiş oldu.Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur mücadelesinde Bodrumspor ile karşılaşan Sivasspor, deplasmanda aldığı 2-1’lik yenilginin ardından tur biletini 2. Lig ekibine kaptırdı.
Engin İpekoğlu’nun çalıştırdığı Bodrumspor, 13. dakikada Sergiy Rybalka’nın kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçerken ilk yarı bu skorla sona erdi.
Sivasspor’un beraberlik çabaları sonuçsuz kalırken 82. dakikada Cem Ekinci’nin attığı golle 2-0’lık üstünlüğü yakalayan Bodrumspor, 90’da Arouna Kone’nin golüne engel olamayınca skor 2-1’e geldi.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Bodrumspor Türkiye Kupası’nda 5. Tur’a yükselen taraf oldu.
Penaltılarla Keçiörengücü’ne elenen BB Erzurumspor ve 1461 Trabzon’a kendi sahasında yenilerek turnuvaya veda eden Bursaspor’un ardından bir Süper Lig ekibi daha Ziraat Türkiye Kupası’nda sürpriz bir sonuca imza atmış oldu.

1461 Trabzon 2- Bursaspor 1

   Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur karşılaşmasında 1461 Trabzon'u ağırlayan Bursaspor, uzatmalara giden maçı 2-1 kaybetti ve turnuvaya veda etti. Böylece 2. Lig ekibi Keçiörengücü'ne elenen BB Erzurumspor'un ardından Bursaspor da 3. Lig takımına yenilerek 5. Tur biletini rakibine kaptırmış oldu.Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçlarında sürpriz bir sonuca daha imza atıldı. TFF 3. Lig ekibi 1461 Trabzon, deplasmanda karşılaştığı Bursaspor’u 2-1 yenerek kupada 5. Tur’a yükselmeyi başardı.
Akşam saatlerinde 2. Lig ekibi Keçiörengücü’nün Erzurumspor’u penaltılarla yenerek tur atlamasının ardından bir başka sürpriz sonuç da Bursa’dan geldi.Karadeniz ekibi 1461 Trabzon, deplasmanda karşılaştığı Süper Lig ekibi Bursaspor karşısında 21. dakikada Umut Nayir’in attığı golle 1-0 geriye düştü.
Ancak 29. dakikada Santiago Vergini’nin kendi kalesine attığı golle 1-1’lik beraberliği sağlayan 1461 Trabzon, normal süreyi bu skorla beraberlikle tamamladı.
Bursaspor’un sayısız gol fırsatından yararlanamadığı maçın uzatmalarında 117. dakikada Safa Kınalı’nın attığı golle 2-1 öne geçen 1461 Trabzon, kalan dakikalarda başka gol olmayınca tur atlayan taraf oldu.


   BB Erzurumspor 4- Keçiören 5

  Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur karşılaşmasında B.B. Erzurumspor sahasında Başkent ekibi Keçiörengücü’nü ağırladı. Normal süresi 1-1 eşitlikle sonuçlanan maç uzatmalara gitti. Uzatma dakikalarında her iki takım da birer gol atarak uzatma devresinden 2-2’lik skorla ayrıldı. Penaltıları 5-4 kazanan Keçiörengücü, üst tura çıkan takım oldu.Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda normal süresi 1-1, uzatma bölümü ise 2-2 eşitlikle tamamlanan maçta Keçiörengücü, Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a penaltılarda 5-4 üstünlük sağlayarak 5. tura yükseldi.
Keçiörengücü, Hakan Çevik, Abdulkadir Korkut, Alperen Pak, Uğur Utlu ve Ziya Şakar ile penaltılarının tamamını gole çevirdi. Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da ise Kone, Thy, Hakan Arslan ve Acka rakip ağları havalandırırken, Tshabalala penaltıdan faydalanamadı.
TFF 2. Lig ekibi Keçiörengücü, Spor Toto Süper Lig temsilcisi Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u deplasmanda eleyerek önemli bir başarı elde etti.

Sözcü

Son Güncelleme: 01.11.2018 10:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.