Borıssıa Dortmund Özel Logolu Thy Uçağı İle Geldı

Faik KAPTAN- Murat ÇAKIR/İSTANBUL,() Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 3. maçında yarın akşam karşılaşacağı Borussia Dortmund ulaşım sponsoru olan THY’nin özel olarak logosunun boyandığı uçakla İstanbul’a...

21 Ekim 2014 Salı 17:01
Borıssıa Dortmund Özel Logolu Thy Uçağı İle Geldı






Faik KAPTAN- Murat ÇAKIR/İSTANBUL,() Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 3. maçında yarın akşam karşılaşacağı Borussia Dortmund ulaşım sponsoru olan THY’nin özel olarak logosunun boyandığı uçakla İstanbul’a geldi.
Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde yarın akşam saat 21.45’te başlayacak karşılaşma için Borussıa Dortmunt futbol takımıyla beraber futbolcu ve yönetici eşleri ile yakınlarının da İstanbul’a geldiği görüldü. Saat 15.25’de Atatürk Havalimanı’na inen uçakla gelen futbolcular arasında sakat oldukları gerekçesiyle yarın akşam kadroda yer almaları beklenmeyen Türk futbolcular Nuri Şahin ve İlkay Gündoğan da vardı.

(FOTOĞRAF)
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.