Borussia Dortmund'a Nuri Şahin'in golü yetmedi

Almanya 1. Futbol Ligi'nde (Bundesliga) 9. hafta karşılaşmasında lider Borussia Dortmund, deplasmanda Eintracht Frankfurt ile 2-2 berabere kaldı.

21 Ekim 2017 Cumartesi 19:25
Borussia Dortmund'a Nuri Şahin'in golü yetmedi






BERLİN (AA) - Almanya 1. Futbol Ligi'nde (Bundesliga) 9. hafta karşılaşmasında lider Borussia Dortmund, deplasmanda Eintracht Frankfurt ile 2-2 berabere kaldı.

Commerzbank Arena'da Eintracht Frankfurt'un konuğu olan Borussia Dortmund, karşılaşmasının ilk yarısını milli futbolcu Nuri Şahin'in 19. dakikada attığı golle 1-0 önde tamamlandı.

İkinci yarıya da hızlı başlayan sarı-siyahlılar, 57. dakikada Maximilian Philipp'in golüyle skoru 2-0'a getirdi. Oyunun kalan bölümünde önemli bir geri dönüşe imza atan Eintracht Frankfurt, 64. dakikada Sebastian Haller ve 68. dakikada Marius Wolf ile ağları havalandırarak skoru 2-2'ye getirdi ve mücadeleden 1 puanla ayrıldı.

Sarı-siyahlılarda ilk 11'de başlayarak 90 dakika forma giyen Nuri Şahin, bu sezon ikinci golüne imza attı. Geçen hafta da Leipzig'e 3-2 yenilen Borussia Dortmund, 20 puan ve maç fazlasıyla liderliğini sürdürürken, Eintracht Frankfurt ise 14 puanla 7. sırada yer aldı.

Leipzig zirve yarışına ortak oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın rakiplerinden Leipzig ise konuk ettiği Stuttgart'ı 23. dakikada Marcel Sabitzer'in golüyle 1-0 mağlup etti.

Ligde üst üste dördüncü galibiyetini alan ve kendi sahasında henüz kaybetmeyen Leipzig, 19 puan ve maç fazlasıyla ikinci sıraya yükseldi. Stuttgart ise 10 puanla 12. sıraya geriledi.

Muhabir: Erbil Başay

Son Güncelleme: 21.10.2017 23:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.