Borussıa Dortmund Teknik Direktörü Klopp: "yarın İyi Bir Sonuç Alacağımıza Eminim"

 SERHAN TÜRK - DORTMUND / Borussia Dortmund Teknik Direktörü Jürgen Klopp ve futbolcusu Sebastian Kehl, yarın Galatasaray ile oynayacakları UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 4. maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştular. BVB...

03 Kasım 2014 Pazartesi 22:01
Borussıa Dortmund Teknik Direktörü Klopp:






 SERHAN TÜRK - DORTMUND /

Borussia Dortmund Teknik Direktörü Jürgen Klopp ve futbolcusu Sebastian Kehl, yarın Galatasaray ile oynayacakları UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 4. maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştular.

BVB Stadion'da düzenlenen basın toplantısında konuşan Kloop, "Galatasaray da iyi takım ama zor günler geçiriyor" dedi.

Kloop, şöyle konuştu;

"Kötü sonuçlar bizi biraz kriz durumuna getirdi ama, çalışıp iyi yerlere geleceğiz. Yarın da iyi sonuç alacağımıza eminiz. Bir gerçek vardır ki, biz Dortmund olarak birbirimize hep destek oluyoruz. Galatasaray ne yapıyor, söyleyemem. Galatasaray da iyi takım ama zor günler geçiriyor. Bayern Münih'e karşı iyi oynadık. Yarınki maçta orta sahamızın daha iyi sonuçlar alacağını düşünüyoruz. Biz rahatız. İstanbul'daki maçta da rahattık. Yarın daha rahat bir Dortmund takımı izleyeceksiniz."

Borussia Dortmund'lu futbolcu Sebastian Kehl ise, Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir dönem geçirdiklerini ancak bunun lige yansımadığını söyledi.

Kehl, şöyle konuştu;

"Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir dönem geçiriyoruz ancak bunu lige yansıtamadık. Kötü gidişatımızı dönem dönem düşünüyoruz ama çok da düşünürsek bu oyunculara iyi yansımayacak. Yarın inanıyorum ki B. Dortmund olarak kendi evimizde oynayacağımız maçta bu durumu pozitife çevireceğiz."

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Bu arada Alman ekip, Galatasaray maçının son antrenmanını karşılaşmanın oynanacağı Signal Iduna Park Stadı'nda gerçekleştirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.