Buca tekerlekli sandalye antrenörü milli takımın başına getirildi

BUCA Belediyesi Engelli Sporları Sorumlusu ve Bölgesel Lig'de şampiyonluğa koşan Buca Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Antrenörü Harman Yazıcıoğlu, Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımları Başantrenörlüğüne...

30 Mart 2015 Pazartesi 10:14
Buca tekerlekli sandalye antrenörü milli takımın başına getirildi






BUCA Belediyesi Engelli Sporları Sorumlusu ve Bölgesel Lig'de şampiyonluğa koşan Buca Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Antrenörü Harman Yazıcıoğlu, Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımları Başantrenörlüğüne getirildi.
İzmir'de tekerlekli sandalye basketbolunun gelişmesinde başrolü oynayan, 2000'li yılların başında İzmir Büyükşehir Belediyespon ile sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da büyük başarılara imza atan Yazıcıoğlu, 5 milli takımın da tek sorumlusu olacağını belirterek, "Erkek A Milli Takım'ın başında maçlara çıkacağım. Erkek U21 ve U19 Takımı ile Kadın A Milli ve Kadın 25 Yaş Altı Milli Takımı'nın ise teknik kadrosunu oluşturacağım" dedi.
Erkek A Milli Takımı'nın 20-25 Ağustos 2015 tarihlerinde İngiltere'de düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'na katılacağını belirten Harman Yazıcıoğlu, "İngeltere'de ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Ancak en büyük hedefim, milli takımı paralimpik oyunlara yani engelli olimpiyatlarına taşımak" diye konuştu.
Bölgesel Lig'de namağlup liderliğini sürdüren Buca Belediyespor'un şampiyon olacağını iddia eden Yazıcıoğlu, "Ligin bitimine 3 hafta kaldı. Ardından play off müsabakalarına çıkacağız. Buca'da mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum" yorumunu yaptı. Yazıcıoğlu, milli takım ve Buca'daki görevini birlikte sürdüreceğini kaydetti.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.