Bucaspor-adanaspor Maçından Notlar

BUCASPOR'da taraftar karşılaşmaya ilgi göstermedi. Takımın kötü gidişatı nedeniyle hafta içinde teknik direktör Sait Karafırtınalar'ın istifasını isteyen ve genç teknik adamın görevi bırakmaması halinde maçlara gelmeyeceklerini açıklayan...

25 Ekim 2014 Cumartesi 15:18
Bucaspor-adanaspor Maçından Notlar






BUCASPOR'da taraftar karşılaşmaya ilgi göstermedi. Takımın kötü gidişatı nedeniyle hafta içinde teknik direktör Sait Karafırtınalar'ın istifasını isteyen ve genç teknik adamın görevi bırakmaması halinde maçlara gelmeyeceklerini açıklayan taraftarlar tribünleri boş bıraktı. Yaklaşık 200 kadar Bucasporlu futbolsever tribünlerdeki yerlerini alırken, 20 kadar Adanaspor taraftarı da müsabakayı takip etti.
Bucaspor'da geçen haftaki 5-1'lik Kayserispor yenilgisi sonrası ilk 11'de 6 değişiklik gerçekleşti. Sakat olan kaleci Ömer'in yokluğunda genç file bekçisi Çağrı görev aldı. Sağ bek Hüseyin'in yerine Yasin, stoperler Taha ve Emrecan'ın yerine iyileşen Henrique ile Gökhan forma giydi. Orta sahada ise Zafer ve Emin yedek soyunurken, Emre ile Mehmet görevlendirildi.
Bucaspor'un yedek kalecisi Mert Özyiğit, Adanaspor'un yedek kalecisi olan ağabeyi Evren Özyiğit'le rakip olmanın heyecanını yaşadı. Sakatlığı nedeniyle son 3 maçta forma giyemeyen Jebrin, maça yedek kulübesinde başladı.
Sarı lacivertlilerde santrfor İskender Alın, Adanaspor'u da boş geçmedi. Deneyimli oyuncu daha önce Denizlispor, Giresunspor, Boluspor (2) ve Kayserispor ağlarını da havalandırdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.