Bucaspor Arena'da Kayseri'yi ağırlıyor

PTT 1'inci Lig'de kurtuluş mücadelesi veren Bucaspor, yarın lider Kayserispor'u konuk edecek. Buca Arena'da Serkan Çınar'ın düdük çalacağı maç saat 19.00'da başlayacak. Bucaspor'da kasığında yırtık bulunan golcü Burak Aydın'ın...

08 Mart 2015 Pazar 11:58
Bucaspor Arena'da Kayseri'yi ağırlıyor






PTT 1'inci Lig'de kurtuluş mücadelesi veren Bucaspor, yarın lider Kayserispor'u konuk edecek. Buca Arena'da Serkan Çınar'ın düdük çalacağı maç saat 19.00'da başlayacak. Bucaspor'da kasığında yırtık bulunan golcü Burak Aydın'ın yanı sıra cezalı olan Emin forma giyemeyecek. TRT Spor'dan naklen ekranlara gelecek karşılaşmanın bilet fiyatları kale arkası 2, maraton 3, kapalı 7.5, VIP tribünü ise 25 TL.
Teknik direktör Mustafa Bahadır'ın Kayserispor maçında yine rotasyona gitmesi bekleniyor. Geçen hafta Boluspor deplasmanına sol bek Batuhan ve stoper Gökhan'ı götürmeyen genç çalıştırıcının iki futbolcuyu bu hafta da kadroya almayacağı öğrenildi. Bazı tecrübeli isimleri yedek oturtacağının sinyallerini veren Bahadır, "Ligin en güçlü takımlarından biriyle oynayacağız. Ancak asla rakibimizden çekinmiyoruz. Hedefimiz galibiyet" dedi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.