Bucaspor Gökhan'la yolları ayıracak

BUCASPOR, 65 bin TL alacağını tahsil edebilmek için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvuran stoper Gökhan Sinanoğlu ile yolları ayırmaya hazırlanıyor. Parası ödenmediği takdirde 12 Temmuz'da serbest kalacak tecrübeli futbolcunun menajeriyle...

06 Temmuz 2015 Pazartesi 11:34
Bucaspor Gökhan'la yolları ayıracak






BUCASPOR, 65 bin TL alacağını tahsil edebilmek için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvuran stoper Gökhan Sinanoğlu ile yolları ayırmaya hazırlanıyor. Parası ödenmediği takdirde 12 Temmuz'da serbest kalacak tecrübeli futbolcunun menajeriyle pazarlığa oturan yönetim, alacağının bir bölümünü verip, sözleşmeyi feshetmeye çalışıyor. Ancak Gökhan'ın parasının tümünü istediği öğrenildi.
Başkan Çetin Kayışlı, TFF'ye başvuran diğer oyunculardan Burakcan, Yasin, Emre Şahin, Ferhat ve Hüseyin'e gerekli ödemeyi yapıp, takımda tutacaklarını açıkladı. Kayışlı bu futbolculara toplamda 400 bin TL'ye yakın ödeme yapıp sorunu çözeceklerini söyledi.
600 bin TL alacağı bulunan Zafer'e ödeme yapmama kararı alan yönetim, 65 TL alacağı olan Çağrı'yla anlaşarak sözleşmeyi feshetmişti.

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.