Bucaspor - Kayserispor maçı notları

BUCASPOR Teknik Direktörü Mustafa Bahadır, Kayserispor maçında kadroda rotasyona gitti. Genç çalıştırıcı geçen hafta Bolu deplasmanında 18 kişilik kadroya almadığı stoper Gökhan’ı bu mücadelede de tribüne gönderdi, Batuhan’ı...

09 Mart 2015 Pazartesi 20:40
Bucaspor - Kayserispor maçı notları






BUCASPOR Teknik Direktörü Mustafa Bahadır, Kayserispor maçında kadroda rotasyona gitti. Genç çalıştırıcı geçen hafta Bolu deplasmanında 18 kişilik kadroya almadığı stoper Gökhan’ı bu mücadelede de tribüne gönderdi, Batuhan’ı ise kulübede oturttu. Bahadır, cezalı olan orta saha Emin’in yerine Burakcan’a şans verirken, sakat Burak Aydın’ın yerine santrforda Çağrı, Berkin’in yerine ise sol kanatta Erkan görev aldı. Bucasporlu taraftarlar maçın hafta içinde oynanması sebebiyle tribünleri boş bıraktı. Yaklaşık 500 sarı-lacivertli takımlarını desteklerken 20’ye yakın Kayserisporlu futbolsever de maçı izledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.