Bucaspor-Manisaspor Notlar

Onur ATIŞ / İZMİR, () STADA AKIN BUCASPOR taraftarları Manisaspor'la oynanan kritik karşılaşmada Buca Arena'yı doldurdu. Sarı lacivertli yönetimin Passolig kartı ile bilet ücretlerinin karşılanacağını açıklaması üzerine futbolseverler...

04 Mayıs 2015 Pazartesi 21:23
Bucaspor-Manisaspor Notlar






Onur ATIŞ / İZMİR, ()

STADA AKIN

BUCASPOR taraftarları Manisaspor'la oynanan kritik karşılaşmada Buca Arena'yı doldurdu. Sarı lacivertli yönetimin Passolig kartı ile bilet ücretlerinin karşılanacağını açıklaması üzerine futbolseverler stada akın etti. Düşme hattında yer alan takımlarını desteklemek için stada koşan yaklaşık 4 bin Bucalı Fırtına'ya büyük destek verirken, bu sezon Buca Arena'da seyirci rekoru kırıldı.

REKOR PRİM

BUCASPOR yönetimi, Manisaspor maçının galibiyetine rekor prim belirledi. Başkan Çetin Kayışlı düşme yolundaki en önemli rakiplerini yendikleri takdirde takıma toplam 500 bin TL prim dağıtılacağını açıkladı. Maç öncesi Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina da soyunma odasına inerek futbolculara moral verdi.

ESKİ FUTBOLCULARDAN DESTEK

Bucaspor'da 2009-2010 sezonunda şampiyonluk yaşayarak Süper Lig'e yükselen eski futbolcular Yılmaz Özlem, Cenk Tekelioğlu ve Yunus Altun da Bucaspor'a destek vermek için stada geldi.

MİSAFİRE BİLET 500 TL

İZMİR Spor İl Güvenlik Kurulu'nun, Manisasporlu taraftarlara getirdiği maça giriş yasağını bugün kaldırması üzerine Bucaspor yönetimi misafir tribün bilet fiyatını 500 TL olarak belirledi. Buna rağmen karşılaşmayı izlemeye gelen 2 Manisasporlu futbolsever güvenlik gerekçesiyle stattan çıkarıldı.

TEPKİ GÖSTERDİ

Yaşananlara tepki gösteren Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen “Bilet yönetmeliğinde bu işin cezası var. Biz onları Manisa'da en iyi şekilde ağırladık. Böyle uygulama olmaz. Futbolu çirkinleştiriyorlar. Gelen iki taraftarımız nasıl dışarı çıkarılır, dünyanın parasını ödediler" diye konuştu.

BE DEFA RAKİP OLDU

BUCASPOR Teknik Direktörü Levent Eriş, 2004-05 ve 2008-09 sezonlarında şampiyon yapıp Süper Lig'e çıkardığı Manisaspor'a bu kez rakip oldu. Eriş, geçen hafta deplasmanda oynanan Gaziantep BŞB maçının kadrosunda 2 değişiklik yaptı. Tecrübeli teknik adam kasığında sorun bulunan İskender ile adale problemi yaşayan Burakcan'ı yedek oturturken, İskender'in yerine Deniz Pero'yu, Burakcan'ın yerine ise cezası biten Emin'i oynattı. Gaziantep BŞB maçında sol ayak bileğinden sakatlanan Emre ise yoğun tedavilerin ardından Ege derbisine yetişti, tecrübeli futbolcu ilk 11'de oynadı. Manisaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın ise geçen hafta Adana Demirspor'u 2-0 yenen kadroyu bozmadı.

GENİŞ ÖNLE

DÜŞME hattını yakından ilgilendiren Bucaspor-Manisaspor karşılaşmasında geniş güvenlik önlemleri alındı. Maçta 200 özel güvenlik görevlisi ile 760 polis görev aldı. İzmir Emniyet Müdürlüğü 360 olan polis sayısını son anda 760'a çıkarak olası olaylara önlem aldı.

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.