BUCASPOR-SAMSUNSPOR MAÇINDAN NOTLAR

Onur ATIŞ / İZMİR, () KAYIŞLI GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI BUCASPOR’DA 24 Aralık Çarşamba günü yapılan olağanüstü genel kurulda başkanlık koltuğuna oturan Çetin Kayışlı, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Buca Arena’da gövde...

28 Aralık 2014 Pazar 15:06
BUCASPOR-SAMSUNSPOR MAÇINDAN NOTLAR






Onur ATIŞ / İZMİR, ()
KAYIŞLI GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI
BUCASPOR’DA 24 Aralık Çarşamba günü yapılan olağanüstü genel kurulda başkanlık koltuğuna oturan Çetin Kayışlı, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Buca Arena’da gövde gösterisi yaptı. Taraftarlar çiçeği burnunda başkana büyük ilgi gösterdi. Futbolseverlerin sevgi gösterilerine kayıtsız kalmayan Kayışlı, tezahüratlara taraftarı selamlayarak karşılık verdi.
SÜRPRİZ KADRO

BUCASPOR teknik direktörü Sait Karafırtınalar, Samsunspor maçına sürpriz bir 11'le çıktı. Ferhat, Emre Şahin ve Berkin gibi as oyuncuları 18 kişilik kadroya dahil etmeyen Karafırtınalar, altyapı patentli Zekeriya’ya bu sezon ilk kez 11'de yer verdi. Karafırtınalar, ilk 11'de Emre’nin yerine Zekeriya, Jebrin’in yerine Henrique, Tahacan’ın yokluğunda ise Gökhan’ı oynattı.
ESKİ TAKIMLARINA RAKİP OLDULAR
BİR dönem Bucaspor forması giyen Samsunsporlu Musa Aydın ve Recep Niyaz eski takımlarına rakip oldu. Sarı lacivertlilerin Süper Lig’de olduğu 2010-2011 sezonunda kadroda yer alan Musa ve geçen sezon Bucapor'da görev yapan Recep maça ilk 11'de başladı.
ŞANSSIZ YASİN OYUNA DEVAM EDEMEDİ
BUCASPOR’da uzun bir zaman sonra hücum hattında görev yapan Yasin Avcı, şanssız bir şekilde sakatlanarak oyuna devam edemedi. 8'inci dakikada girdiği ikili mücadele sonunda sağ dizi dönen tecrübeli futbolcu acılar içinde sahayı terk etti. Daha önce Göztepe'de forme giydiği dönemde dizinden çapraz bağ ameliyatı olan Yasin’in göz yaşlarını tutamadığı görüldü. Yasin’in yerine 10'uncu dakikada oyuna Mehmet girdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.