Bucaspor Yönetimi, Karafırtınalar'la Yolları Ayıracak

BUCASPOR Basın Sözcüsü Erkan Çimen, teknik direktör Sait Karafırtınalar'ın başarısız olduğunu ve büyük fedakarlıklarla kurdukları kadronun hakkını veremediğini söyledi. PTT 1'inci Lig'in en iyi takımlarından birine sahip olduklarının...

03 Kasım 2014 Pazartesi 14:27
Bucaspor Yönetimi, Karafırtınalar'la Yolları Ayıracak






BUCASPOR Basın Sözcüsü Erkan Çimen, teknik direktör Sait Karafırtınalar'ın başarısız olduğunu ve büyük fedakarlıklarla kurdukları kadronun hakkını veremediğini söyledi. PTT 1'inci Lig'in en iyi takımlarından birine sahip olduklarının altını çizen Çimen, "Sait hocanın iyi bir Bucalı olduğundan şüphemiz yok. Fakat alınan sonuçlar ortada. Binbir zorlukla kurduğumuz kadronun bu kadar kötü sonuçlar alması teknik ekibin yanlışıdır. Bu yüzden kan değişikliğinin yararlı olacağını düşünüyoruz" dedi. Karafırtınalar'ın istifa etmek için alacaklarını talep ettiğini söyleyen Çimen, "Kaynak arayışımız sürüyor. Çarşamba günü Türkiye Kupası'nda Bayburt Grup Özel İdare maçına kadar sorunu çözmeye çalışacağız. Gerekli parayı bulduğumuz takdirde hocayla yollarımızı ayıracağız" ifadesini kullandı.

 

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.