Bucaspor'da 'Dady' krizi

SÜPER Lig'de yer aldığı dönemden yabancı futbolcularına olan toplam 1 milyon 139 bin Euro borç nedeniyle FIFA tarafından 2 yıl transferden men edilen Bucaspor'da şimdi de 'Dady' krizi yaşanıyor. Daha önce yönetimin Carlos, Mendy ve...

02 Nisan 2015 Perşembe 12:01
Bucaspor'da 'Dady' krizi






SÜPER Lig'de yer aldığı dönemden yabancı futbolcularına olan toplam 1 milyon 139 bin Euro borç nedeniyle FIFA tarafından 2 yıl transferden men edilen Bucaspor'da şimdi de 'Dady' krizi yaşanıyor. Daha önce yönetimin Carlos, Mendy ve Pariente ile birlikte anlaşma sağladığını açıkladığı Cape Verdeli futbolcunun 620 bin Euro alacağının tamamını 1 yıl içinde istemesi, görüşmeleri tıkadı.
Dört futbolcuyla daha önce, toplam 470 bin Euro peşin verip, kalan borcu 36 eşit taksitte ödeme konusunda anlaşma sağlayan yönetim, 'Dady' olarak tanınan Pereira Gomes'in, "200 bin Euro'yu hemen, kalan bölümü de 1 yıl içinde istiyorum" dayatması üzerine şoke oldu. Cape Verdeli oyuncunun menajeriyle önümüzdeki hafta yeniden temasa geçecek yöneticiler sorunu çözüp, transfer yasağını kaldırmak için çaba gösterecek.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.