Bucaspor'da ışık var

PTT 1'inci Lig'de ikinci yarının ilk sınavında evinde Osmanlıspor'la 1-1 berabere kalan Bucaspor, oynadığı futbolla teknik ekip ve yönetimi umutlandırdı. Teknik direktör Mustafa Bahadır, Zafer ve İskender gibi önemli eksiklere rağmen,...

25 Ocak 2015 Pazar 13:07
Bucaspor'da ışık var






PTT 1'inci Lig'de ikinci yarının ilk sınavında evinde Osmanlıspor'la 1-1 berabere kalan Bucaspor, oynadığı futbolla teknik ekip ve yönetimi umutlandırdı.
Teknik direktör Mustafa Bahadır, Zafer ve İskender gibi önemli eksiklere rağmen, zirve mücadelesi veren rakipleri karşısında galibiyeti kaçırdıklarını ifade ederek, "Erkan, Mehmet ve Bilal ile yakaladığımız net pozisyonlar değerlendiremedik. Tehlikeli bölgeden uzaklaşamasak da oynanan futbol beni çok umutlandırdı. Her geçen hafta daha iyi seviyeye gelerek, galibiyet serisine başlayacağız" dedi.
"Bu takımda ışık var" diyen Kulüp Başkanı Çetin Kayışlı ise, "İkinci yarıya 3 puanla başlamak isterdik. Ancak 1 puan da kötü değil" ifadesini kullandı. Yönetimin Luiz Henrique dışında tüm futbolcuları takımda tuttuğunu hatırlatan Başkan Kayışlı, "Kadro kalitemize güveniyorum. Çoğu takımda bu kadar yetenekli ve tecrübeli futbolcu yok. Osmanlıspor maçındaki görüntü beni umutlandırdı. Camiamız endişelenmesin, Bucaspor yoluna emin adımlarla devam edecektir" diye konuştu.
Bu arada cezası biten Zafer ve İskender önümüzdeki pazar günü oynananacak Altınordu derbisinde sahalara geri dönecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.