Burdur Gölü’nde sujeti şenliği

Mesut MADAN/BURDUR, () - TÜRKİYE Sujeti Şampiyonası'nın 4’üncü ayak yarışları, Burdur Gölü’nde gerçekleştirildi. Flyboard, motosiklet ve yamaç paraşütü gösterilerinin de yapıldığı etkinlik ilgi gördü. Türkiye Motosiklet...

30 Ağustos 2015 Pazar 22:58
Burdur Gölü’nde sujeti şenliği






Mesut MADAN/BURDUR, () - TÜRKİYE Sujeti Şampiyonası'nın 4’üncü ayak yarışları, Burdur Gölü’nde gerçekleştirildi. Flyboard, motosiklet ve yamaç paraşütü gösterilerinin de yapıldığı etkinlik ilgi gördü.
Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından Burdur Belediyesi'nin desteğiyle Burdur Gölü'nde düzenlenen şampiyonaya Türkiye'nin çeşitli illerinden 58 sporcu kayıt yaptırdı.
Burdur Gölü’nde ilk defa düzenlenen ve gün boyu süren şampiyonada ‘standart 1’ sınıfında Emin Durmaz birinci, Mehmet Barut ikinci, Ömer Faruk Oltulu üçüncü, ‘standart 2’ sınıfında Kaan Şanver birinci, Melih Şalpat ikinci, Hakan Akgün üçüncü, ‘standart 3’ sınıfında ise Özkan Piro birinci, Derin Sağun ikinci, Ali Komşusu üçüncü, ‘free stil’ ve ‘pro açık’ kategorilerinde Ali Komşusu birinci, Kahraman Aktaş ikinci, Uğur Piro üçüncü oldu.
‘Kadınlar Kupası’nda Ahu Atmaca birinci, Nilgün Bayırlı ikinci, Kübra Küçük üçüncü oldu. Türkiye Motosiklet Federasyonu Kupası’nda ise Özkan Piro birinci, Ali Komşusu ikinci ve Derin Sağun üçüncü oldu.

Şampiyonada sporcular flyboard ile gölde çeşitli akrobasi hareketleri gerçekleştirdi. Süpermen kostümü giyerek Türk bayrağı taşıyan sporcunun gösterisi izleyicilerden alkış alırken bir sporcu da flyboard üzerinde asker selamı verdi.
Şampiyonada sujeti yarışlarının yanı sıra motosiklet gösterisi ve yamaç paraşütüyle atlayışlar da gerçekleştirildi. Yarışları Burdur Valisi Hasan Kürklü ile Belediye Başkanı CHP’li Ali Orkun Ercengiz de izledi.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.