Bursa Büyükşehir Avusturya’da

AVRUPA CEV Challange Cup’ta yarın TSİ 20.00’de Graz kentinde UVK Holding ile ikinci tur rövanş karşılaşmasına çıkacak olan Bursa Büyükşehir Belediyespor kafilesi, İlhan Satık’ın kafile başkanlığında Viyana’ya geldi....

24 Kasım 2014 Pazartesi 19:08
Bursa Büyükşehir Avusturya’da






AVRUPA CEV Challange Cup’ta yarın TSİ 20.00’de Graz kentinde UVK Holding ile ikinci tur rövanş karşılaşmasına çıkacak olan Bursa Büyükşehir Belediyespor kafilesi, İlhan Satık’ın kafile başkanlığında Viyana’ya geldi.
İlk maçı 3-0 kazanan Bursa Büyükşehir Belediyespor, yarın ki mücadeleyi kazanması ve 2 set alması halinde üçüncü tura yükselecek.
Avusturya’nın başkenti Viyana’da yağmurun karşıladığı, yeşil beyazlı kafile daha sonra 2 saat süren bir otobüs yolculuğunun ardından karşılaşmanın oynanacağı Graz kentine geçti. Başantrenör Emin İmen, “Geçen yıldan daha iyi kadroya sahibiz. Final oynamak istiyoruz. Üç kulvarda mücadele ediyoruz ve hedefimiz başarılı olabilmek. Bunu başarabilmek için ikinci adamı yarınki maçta atacağız” dedi.
Kaptan Seda “İlk maçta rahat kazandık. Buinunsrehavetine kapılmayacağız. Ciddiyetle oynayacağız. Her maçı ayrı ayrı düşünüyoruz. Tur atlamak istiyoruz. Mücadele ettiğimiz kulvarda başarılı olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
Bursa Büyükşehir Belediyespor, maçın oynanacağı salonda karşılaşma için son hazırlıklarını yaptı.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.