Bursa Büyükşehirli bayan voleybolcular finale hazırlanııyor

CEV Challenge Cup finalinde Rusya'nın VC Urolockha- HTMK Yekaterinburg takımı ile eşleşen Bursa Büyükşehir Belediyespor bayan voleybol takımı, 2 günlük iznin ardından maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla başladı....

01 Nisan 2015 Çarşamba 11:47
Bursa Büyükşehirli bayan voleybolcular finale hazırlanııyor






CEV Challenge Cup finalinde Rusya'nın VC Urolockha- HTMK Yekaterinburg takımı ile eşleşen Bursa Büyükşehir Belediyespor bayan voleybol takımı, 2 günlük iznin ardından maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla başladı.
Başantrenör Emin İmen, "Bugün sabah kondisyon, öğleden sonra ise salonda çalışma yaparak, Urolockha maçının hazırlıklarının starını verdik" dedi. Challenge Cup’ın en iyi voleybol oynayan 2 takımının karşı karşıya geleceğini belirten Emin İmen, daha sonra şunları söyledi:
"Kupanın en iyi iki takımı finalde mücadele ediyor. VC Urolockha-HTMK Yekaterinburg ekibi Rusya’nın ekol olmuş takımlarından birisi. Ancak bizde dünyanın en iyi ligleri arasında yer alan ligde oynuyoruz. Şanslar eşit diyebilirim. Ancak ikinci maçın Bursa’da oynanacak olması bizim için büyük avantaj olacak. Rakip hakkında detaylı bilgiler geldi. Rusya’daki ilk maçta iyi mücadele edip, tur için avantajlı skor yakalamak istiyoruz. Müthiş taraftarımızın vereceği destekle kupaya ulaşacağımıza da inanıyorum."
Yeşil beyazlı takımın Cengiz Göllü Salonu’nun uygun olması durumunda cuma günü Bursa’da çalışmalarını sürdüren İzmir Rota Koleji ile bir hazırlık karşılaşması yapacçağı bildirildi.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.