Bursa deplasmanda rahat kazandı

Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu  30. haftasında Bursaspor, Karabükspor'u deplasmanda 4-1 gibi bir skorla rahat geçti.

21 Nisan 2018 Cumartesi 15:44
Bursa deplasmanda rahat kazandı






Bursa deplasmanda rahat kazandı

   Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu  30. haftasında Bursaspor, Karabükspor'u deplasmanda 4-1 gibi bir skorla rahat geçti.Karşılaşmada  biri ev sahibi, ikisi konuk ekip lehine olmak üzere tam üç penaltı atıldı. Karabük, son dakikada Ibanez'in atılmasıyla maçı 10 kişi tamamladı.

   Son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla düşme potasına yaklaşma riskiyle karşı karşıya kalan Bursaspor, bu galibiyetin ardından derin bir nefes aldı. Konuk ekibin Batalla ile 35. dakikada öne geçtiği maçta ilk yarının son dakikaları karşılıklı penaltı atışlarına sahne oldu. Önce 45+1'de Karabük, bundan üç dakika sonra ise Bursa penaltı kazandı. Ev sahibinde penaltı atışını Ergin kaçırdı ama topu tamamlayan Murat skoru 1-1 yaptı. Fakat 45+4'te bu defa Bursa'nın kazandığı penaltıyı Sow gole çevirdi ve Timsahlar soyunma odasına 2-1 önde girdiler.

   İkinci yarıda Barış Yardımcı'nın 60. dakikada attığı golle skoru 3-1'e getiren Bursaspor, Karabüklü Ibanez'in son anlarda gole giden rakibini düşürüp kırmızı kartla oyundan ihraç edilmesiyle kazanılan penaltıyı Stancu'nun gole çevirmesinin ardından müsabakadan 4-1 galip ayrıldı. Bu sonucun ardından Bursaspor puanını 36 yaptı ve düşme hattı sınırıyla arasına 6 puan fark koydu. Ligden düşmesi daha önce kesinleşen Karabükspor ise 12 puanla son sırada yer alıyor.

Maçkolik

Anahtar Kelimeler:
KarabüksporBursaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.