Bursalı lise öğrencisi Songül dünya şampiyonu

ÇİN Halk Cumhuriyeti'nin Wuhan kentinde düzenlenen Dünya Liselerarası Atletizm Şampiyonası'na katılan Bursa Faik Çelik Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğencisi Songül Konak, 1500 metrede 4.27’lik derecesiyle şampiyon...

30 Haziran 2015 Salı 13:51
Bursalı lise öğrencisi Songül dünya şampiyonu






ÇİN Halk Cumhuriyeti'nin Wuhan kentinde düzenlenen Dünya Liselerarası Atletizm Şampiyonası'na katılan Bursa Faik Çelik Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğencisi Songül Konak, 1500 metrede 4.27’lik derecesiyle şampiyon oldu.
Dünya Liseler Arası Atletizm Federasyonu'nun (IFF) 2 yılda bir düzenlediği şampiyonada yarışan Osmangazi Belediyespor atletizm takımının da sporcusu olan Songül Konak, 1500 metrede dünya şampiyonu olmanın gururunu yaşadı.
Yine Osmangazi Belediyespor'un sporcusu olan Tuğba Yeni de cirit atmada dünya 5’incisi oldu. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'da kazandığı başarıları nedeniyle 2 sporcusunu kutladı.

FOTOĞRAF 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.