Bursaspor ara vermedi

BURSASSPOR, çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde karşılaşacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Pazar günü oynanan Mersin İdmanyurdu maçında ilk 11'de forma giyen futbolcular yenileme...

02 Mart 2015 Pazartesi 13:22
Bursaspor ara vermedi






BURSASSPOR, çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde karşılaşacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.
Pazar günü oynanan Mersin İdmanyurdu maçında ilk 11'de forma giyen futbolcular yenileme antrenmanı yaparken diğer futbolcular ise teknik direktör Şenol Güneş nezaretinde sahada çalıştı. Pas çalışması ile başlayan antrenman, şut ve kanatlarda yapılan ortalara gol vuruşu ile devam etti. Tedavisi devam eden Emre Taşdemir ise fizyoterapistlerimiz eşliğinde çalışmalarını sürdürdü.
Bursaspor yarın Özlüce Tesisleri'nde basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştireceği antrenman ile hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek.

FOTOĞRAF 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.