Bursaspor Çikişa Devam Etmek İstiyor

BURSASPOR, yarın oynayacağı Sivasspor karşısında sahasındaki ilk galibiyeti alarak son haftalardaki çıkışını sürdürmek istiyor. LİGDE 29'UNCU MÜCADELE Yeşil beyazlı takım, Süper Lig tarihinde 28 kez karşı...

31 Ekim 2014 Cuma 11:07
Bursaspor Çikişa Devam Etmek İstiyor






BURSASPOR, yarın oynayacağı Sivasspor karşısında sahasındaki ilk galibiyeti alarak son haftalardaki çıkışını sürdürmek istiyor.
LİGDE 29'UNCU MÜCADELE
Yeşil beyazlı takım, Süper Lig tarihinde 28 kez karşı karşıya geldiği Sivasspor karşısında 14 kez galip gelmeyi başarırken 12 maçı ise kaybetti. Oynanan 2 müsabaka ise eşitlikle sona erdi. Yeşil beyazlılar, lig ve Türkiye Kupası’nda son 10 maçta rakibini 5 kez yenerken 1 maç beraberlikle sonuçlandı, 4 maçı ise kaybetti. Bugünü kadar oynanan 28 maçta ise yeşil beyazlılar 47 gol atıp, kalesinde ise 40 gol gördü.
SAKAT VE CEZALI YOK
Son 4 gün içerisinde oynadığı Balıkesirspor ve Tepecikspor maçlarını kazanan Bursaspor’da Sivasspor mücadelesi öncesinde sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.
ŞAHAN YÖNETECEK
Yarın saat 16.00’da Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak Sivasspor maçını Çağatay Şahan yönetecek. Şahan’ın yardımcılıklarını Gökhan Memişoğlu, Mehmet Metin yapacak, dördüncü hakem Murat Türker olacak. Çizgi hakemlerini Özkan Çeliker ve Tolga Kadaz yapacak.
MUHTEMEL 11
Harun Tekin, Civelli, Serdar Aziz, Ozan Tufan, Belluschi, Fernandao, Şener Özbayraklı, Aziz Eraltay, Josue, Fernandao, Bakambu
SAKAT: Yok
CEZALI: Yok
BİLET ÜCRETLERİ
VIP A-B 1.Sıra : 250 TL, VIP A-B 2….6.Sıralar: 175 TL, VIP C , KAPALI A-B-C: 100 TL, MARATON: 30 TL, KAPALI KALE ARKASI: 15 TL, AÇIK KALE ARKASI: 10 TL, MİSAFİR TRİBÜN: 13 TL.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.