Bursaspor'da futbolculardan protesto

Bursasporlu futbolcular, alacakları ödenmediği gerekçesiyle Fenerbahçe maçı öncesi antrenmana çıkmadı.

03 Mayıs 2018 Perşembe 13:45
Bursaspor'da futbolculardan protesto






Bursaspor'da futbolculardan protesto

   Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında, 6 Mayıs Pazar günü deplasmanda Fenerbahçe'yle karşılaşacak Bursaspor'da, futbolcular bir süredir alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle antrenmana çıkmadı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Özlüce Tesisleri'nde saat 10.00'da yapılması planlanan antrenman için tesislere gelen oyuncular, soyunma odasında toplanarak idmana çıkmama kararı aldı.

Futbolcular ödemelerle konusunda söz istiyor

Sahaya çıkmayan oyuncuların, tesislerdeki kondisyon salonunda bir çalışma gerçekleştirdikleri, yönetim kurulu üyelerinden ödemelerle ilgili kendilerine bir söz verilmesini bekledikleri öğrenildi.

Bu arada yeşil-beyazlı kulübün medya sorumlusu, gazetecilerin yanına gelerek idmanın iptal olduğunu ve konuyla ilgili kulüpten açıklama yapılacağını söyledi.

Yeşil-beyazlı oyuncular, dünkü antrenmana da yaklaşık 40 dakika gecikmeli çıkmıştı.

Muhabir: Hüseyin Yesilkavak, Büşra Nur Özcan

Son Güncelleme: 03.05.2018 12:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.