Bursaspor-Kepez Belediyespor: 69-66

Bursa'da geçtiğimiz yıl açılışı yapılan Nilüfer İlçesi'ndeki 7 bin 500 seyirci kapasiteli yeni spor salonunun resmi açılış karşılaşmasında Basketbol 3'üncü Ligi’nde Bursaspor ile Antalya Kepez Belediyespor karşılaştı. Bursaspor...

28 Şubat 2015 Cumartesi 18:55
Bursaspor-Kepez Belediyespor: 69-66






Bursa'da geçtiğimiz yıl açılışı yapılan Nilüfer İlçesi'ndeki 7 bin 500 seyirci kapasiteli yeni spor salonunun resmi açılış karşılaşmasında Basketbol 3'üncü Ligi’nde Bursaspor ile Antalya Kepez Belediyespor karşılaştı. Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ve yeşil beyazlı yöneticiler ile 3 binin üzerinde Bursaspor taraftarının izlediği karşılaşmaya iyi başlayan Kepez Belediyespor ilk çeyreği 11-16 önde geçerken, Bursaspor devreyi 29-26 önde kapadı. Üçüncü çeyrekte Bursaspor farkı bir arada 9 sayıya (38-29) çıkarsa da bu bölümü yeşil beyazlılar 47-40 önde kapadı. Son dakikaya 69-64 önde giren Bursaspor, karşılaşmayı 69-66 kazanarak, dördüncü sıradaki yerini sağlamlaştırdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.