Bursaspor yanan ormana 160 bin fidan dikecek

BURSASPOR, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nu kulübü ziyaretinde örnek bir adım attı, Mudanya’da 2 gün önce yanan ormanlık alana 160 bin çam ağacı dikebilmek için kampanya başlatılacağını açıkladı. Başkan...

31 Ağustos 2015 Pazartesi 16:36
Bursaspor yanan ormana 160 bin fidan dikecek






BURSASPOR, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nu kulübü ziyaretinde örnek bir adım attı, Mudanya’da 2 gün önce yanan ormanlık alana 160 bin çam ağacı dikebilmek için kampanya başlatılacağını açıkladı.
Başkan Recep Bölükbaşı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Özlüce Tesisleri'ni ziyaret eden Sağlık Bakanı Müezzinoğlu’nu girişte karşıladı. Bakan Mehmet Müzezinoglu, bu arada Recep Altepe ve Recep Bölükbaşı’nın arasına girerek sesli olarak dilek tuttu, "İnşallah Bursaspor sezon sonunda şampiyon olur. Benim dileğim bu” dedi. Kulüp Başkanı Bölükbaşı'da şunları söyledi:
"Yeni sezona iyi başlayamadık. Şu an iyi seviyede değiliz. Ancak daha sonra iyi sonuçlar alacağımıza inanıyoruz. Yeni takım olduğumuz için zamana ihtiyacımız. Bunda kadro ve tektnik heyetin yenilenmesinin de etkisi oldu. Kadromuzun ne denli güçlü olduğu 10 oyuncusunun milli takımlarda olması bunun en güzel örneği. Bursaspor’un maçlarını oynayacağı Timsah Arena, Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Atepe’nin söylediği gibi 26 Eylül’de yapılacak törenle açılacak. 28 Eylül’de ligdeki ilk maçımızı Eskişehirspor'la oynayacağız."
160 BİN ÇAM FİDANI
Başkan Recep Bölükbaşı, 2 gün önce Mudanya’daki çam ormanlarının yanmasına çok üzüldükerini, Bursaspor olarak yanan bölgenin ağaçlandırılması için kampanya başlatacaklarını belirtti, "Bursalılar'ın da katkılarıyla 160 bin adet fidan dikme arzusundayız" dedi. Bölükbaşı’nın jestine teşekkür eden Bakan Mehmet Müezzinoğlu'da, "Bu kampanyaya her kesimin destek vermesini bekliyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.