Bursaspor zeminle yorgunluktan şikayetçi

ÇARŞAMBA günü Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Gençlerbirliği'yle karşılaştıktan 2 gün sonra deplasmanda Eskişehirspor'la 0-0 berabere kalan Bursaspor, zeminin kötülüğüyle yorgunluktan şikayet...

08 Mart 2015 Pazar 12:14
Bursaspor zeminle yorgunluktan şikayetçi






ÇARŞAMBA günü Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Gençlerbirliği'yle karşılaştıktan 2 gün sonra deplasmanda Eskişehirspor'la 0-0 berabere kalan Bursaspor, zeminin kötülüğüyle yorgunluktan şikayet etti.
Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Eskişehir’de dostluğun kazandığını söylerken şunları söyledi:
"Bana göre çok pas hatasının yapıldığı bir maç oldu. Eskişehirspor’un ligdeki konumu nedeniyle, bizim de üst sıralarda tutunabilmemiz için puanlara ihtiyacımız vardı. Zemin çok kötüydü. Yüksek pas yüzdesi ile oynayan takımımız maalesef bugün pas yapamadı. Bir puan aldık."
KADRO SIKINTIMIZ VAR
Başkan Recep Bölükbaşı, kısıtlı bir kadro ile mücadele ettiklerine dikkati çekerken de, "Kartlar nedeniyle sıkıntılar yaşadık. Volkan cezalıydı. Bakambu ise ısınırken sakatlandı. Bir anlamda Eskişehirspor karşısında kanatsız oynamak zorunda kaldık" dedi.
"HIZLI FORVETİMİZ YOKTU"
Teknik direktör Şenol Güneş ise hızlı oyuncusu Bakambu'nun ısınırken sakatlandığı belirtti, "Takımımızda sivri koşular yapabilen Volkan Şen yoktu. Bakambu ısınırken sakatlandı, Enes Ünal ve Ozan Tufan vardı. Ama onlar Bakambu tarzında hızlı oyuncular değil" diye konuştu.
JOSUE’NİN TEPKİSİ YOKTU
Şenol Güneeş, yapılan değişiklikten sonra Josue’nin montunu fırlatması konuunda da, "Ben görmedim. Ona zemin kötülüğü nedeniyle alacağımı söyledim. Maç sonu görüştük, kırgınlığını hissetmedim. Belki pas yapamadığı için kendisine kızmıştır" dedi. Şenol Güneş, sözlerini, "Hakemler ufak tefek hatalar yapıyor. Bugün bana göre sahanın en iyisi hakem Fırat Aydınus’tu" diye konuştu.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.