Bursaspor’a miniklerden moral ziyareti

BURSASPOR bugün yaptığı çift antrenman ile Sualt Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Sabah saatlerinde kondisyon salonunda çalışan yeşil beyazlılar, akşam saatlerinde ise antrenman sahasında çalıştı....

26 Mart 2015 Perşembe 22:10
Bursaspor’a miniklerden moral ziyareti






BURSASPOR bugün yaptığı çift antrenman ile Sualt Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Sabah saatlerinde kondisyon salonunda çalışan yeşil beyazlılar, akşam saatlerinde ise antrenman sahasında çalıştı.
Akşam antrenmanı öncesinde Özlüce Tesisleri'nde minik konukları vardı. Özlüce Anaokulu Empati sınıfı öğrencileri, “Bursa’mızın değerleri ile büyüyorum” projesi kapsamında Özlüce Tesislerimizi ziyaret etti. Kulübün müzesini ve televizyonunu gezen minik öğrenciler, Bursaspor tarihi hakkında da bilgi aldıktan sonra Teknik Direktör Şenol Güneş ve futbolcularımız ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Milli takımlarda bulunan 9 futbolcumuzun yer almadığı antrenman ısınma koşuları ile başladı. Sakatlıkları bulunan Bekir Yılmaz, Cedric Bakambu ve Fernando Belluschi takımdan çalıştı.
Antrenmanının ikinci bölümünde ise pas-press oyunu ve şut çalışmaları gerçekleştirildi. Bursaspor yarın yapacağı çift antrenman ile hazırlıklarını sürdürecek.
FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.