Bursaspor’da Belluschi gelmedi

BURSASPOR, yeni sezon hazırlıklarının beşinci günündeki çalışmasını, milli takımlardan dönen futbolcularının katılımıyla yaparken, takımdan ayrılmak isteyen Arjantinli Belluschi gelmedi. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın...

06 Temmuz 2015 Pazartesi 18:59
Bursaspor’da Belluschi gelmedi






BURSASPOR, yeni sezon hazırlıklarının beşinci günündeki çalışmasını, milli takımlardan dönen futbolcularının katılımıyla yaparken, takımdan ayrılmak isteyen Arjantinli Belluschi gelmedi.
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın özel izin verdiği ve transfer gündeminde ilk sırada yer alan Serdar Aziz, Ozan Tufan, Volkan Şen akşam çalışmasında yer aldı. Bu üçlü düz koşu ile yeni sezon hazırlıklarına başlarken, Milli takım kamplarından hazır dönen Aziz Eraltay ile Cedric Bakambu takımla birlikte çalışmaya katıldı.
Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ve Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman’ın bir süre izlediği antrenmana Çek Cumhuriyeti’nden Türkiye’ye gelen Tomas Sivok, Tomas Necid ile Emre Taşdemir yarın yapılacak antrenmanlarda yer alacak.
BELLUSCHİ KARARI ÇARŞAMBA’YA
Takımdan ayrılmak isteyen Belluschi ile menajerinin çarşamba günü Bursa’da olması bekleniyor. Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, "Çarşamba günü menajeriyle bir araya geleceğiz. Biz kalmasını istiyoruz. Karar o gün verilecek" dedi.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.