Bursaspor’da Divan Başkanlık Kurulu başkan adayları belli oldu

BURSASPOR'da 5 Haziran 2015 Cuma günü saa 19.00’da Kültürpark Sadabad Sarayı’nda, çoğunluk sağlanamaması halinde ise 12 Haziran 2015 tarihinde yapılacak Olağan Seçimli Divan Kurulu Toplantısı öncesinde Başkan adaylarının listelerini...

02 Haziran 2015 Salı 19:45
Bursaspor’da Divan Başkanlık Kurulu başkan adayları belli oldu






BURSASPOR'da 5 Haziran 2015 Cuma günü saa 19.00’da Kültürpark Sadabad Sarayı’nda, çoğunluk sağlanamaması halinde ise 12 Haziran 2015 tarihinde yapılacak Olağan Seçimli Divan Kurulu Toplantısı öncesinde Başkan adaylarının listelerini Divan Başkanlık Kurulu’na verdi. Başkan adayı olarak İdris Sevinç ve Burhan Vatan listelerindeki üyeleriyle birlikte geldiler.
Özlüce Tesislerine ilk gelen Divan Başkan adayı İdris Sevinç oldu ve listesini Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya’ya teslim etti. Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya yaptığı konuşmada aday olan İdris Sevinç ve listesindeki üyelere hayırlı olsun dedi. Başkan Kadir Şankaya daha sonra Başkan Adayı İdris Sevinç’in asil-yedek listesini okudu. ”Sevgili İdris kardeşim ekibiyle birlikte bana listelerini getirmiş bulunuyorlar. Dilekçelerinde yer alan isim ise şöyle; Başkan İdris Sevinç, Asil Üyeler; A.Murat Gülez, Serdar Yazıcı, Haluk Sivri, Mümin Pekcan Yedek Üyeler: Ramiz Şentürk, Aydın Çoközler" dedi.
SEVİNÇ: DAHA İYİ İŞLER YAPABİLMEK İÇİN YOLA ÇIKTIK
Adaylığını Divan’a sunan İdris Sevinç medya mensuplarını yaptığı açıklamad, "Her şeyden önce yarın oynanacak olan final maçında Bursaspor’umuza başarılar diliryoruz. Bursaspor’un Divan Kurulu’nda arkadaşlarımız ile birlikte daha iyi işler yapabilmek için yola çıktık" dedi.
Özlüce Tesislerine ikinci gelen Divan Başkanı adayı Burhan Vatan oldu. Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, Vatan7ın listesinde ise Başkan Burhan Vatan, Asil üyeler; Erhan Mendi, Galip Sakder, Ahmet Seyit Ademoğlu, Sabri Ersavaş Yedek Üyeler: Sedat Akgün, Ramazan Doğan'ın yer aldığını söyledi.
VATAN: DAHA RENKLİ BİR DİVAN ARZU EDİYORUZ
Başkan adayı Burhan Vatan adaylığı ile ilgili olarak şunları söyledi:
“Çok uzun yıllar Divan Başkanlık Kurulu’nda Kadir Başkan ile birlikte görev yaptık. Sizlerden almış olduğumuz feyzle Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu’na adaylığımız koyduk. Bize destek veren veya vermeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Bizimle beraber yarışı götürecek olan başta İdris Sevinç ve arkadaşlarına başarılar diliyorum. Amacımız gücümüzün yettiği kadarıyla hizmet etmek istiyoruz. Daha renkli, daha farklı bir Divan arzu ediyoruz.”
FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.