Bursaspor’da eksikler tamamlandı

Cemal EKENTOK/ BURSA () - BURSASPOR, yeni sezon hazırlıklarının altıncı gününde, tatillerini 1 gün uzatan Tomas Necid, Tomlas Sivok ve Emre Taşdemir’in de katılmasıyla kadrosu tamamlanmış oldu. Yeşil beyazlıların tek eksiği ise durumu...

07 Temmuz 2015 Salı 19:05
Bursaspor’da eksikler tamamlandı






Cemal EKENTOK/ BURSA () - BURSASPOR, yeni sezon hazırlıklarının altıncı gününde, tatillerini 1 gün uzatan Tomas Necid, Tomlas Sivok ve Emre Taşdemir’in de katılmasıyla kadrosu tamamlanmış oldu. Yeşil beyazlıların tek eksiği ise durumu yarın netleşecek olan Fernandao Belluschi.
Yeşil beyazlıların, dünkü çalışmasına tendonunda ağrı olan ve havuzda tedavi uygulanan Ozan İpek katılmadı. Ameliyat olan Oğuz Han Aynaoğlu, ısınmada takımla birlikte çalışırken, daha sonra fizyoterapist eşliğinde ayrı bir antrenman programı uygulandı.
Bursasporlu futbolcular, ısınmanın ardından güç geliştirici koordinasyon ve istasyon çalışması yaptı. Ardından 5’e 2 pres çalışan Bursaspor, antrenması yarı sahada yapılan çiftkale ile noktaladı.
Bu arada kaleciler Mert, Harun, Okan ve Muhammet, kaleci antrenörü Öztürk Tanrıbilir ile birlikte özel çalışmaya tabi tutuldu.

MUTLU YILLAR VOLKAN ŞEN
Bursaspor’un kaptanlarından Volkan Şen, 28. yaş gününü teknik heyetimiz ve takım arkadaşları ile birlikte kutladı. Antrenman öncesinde soyunma odasında doğum günü pastasının mumlarını üfleyen Volkan Şen’e pastasının ilk dilimini Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam takdim etti. Volkan Şen daha sonra teknik ekip, takım arkadaşları ve personelimizin tebriklerini kabul etti.
ÖZLÜCE’NİN KONUKLARI YAVRU VATANDAN
Bursaspor’un bugün KKTC’den ziyaretçileri vardı. Birkaç günlüğüne Bursa’ya gelen ve kamp yapan Yıldızlar Spor Kulübü’nün altyapısında eğitim alan öğrenciler, antrenörleri ve velileri ile birlikte Özlüce Tesislerimizi ziyaret ettiler. Kulübün müzesini gezen minik öğrenciler daha sonra anfi salonda Bursaspor’un tarihini anlatan video gösterisini izlediler. Ardından antrenman sahasına geçen öğrenciler A takım futbolcularımız ile bir araya gelerek bol bol hatıra fotoğrafı çektirip imza aldılar.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.