Bursaspor'da Galatasaray maçı hazırlıklarına başladı

ALMANYA kampının ardından iki gün izin yapan Bursasporlu futbolcular, 8 Ağustos Cumartesi günü Galatasaray ile Ankara’da Osmanlı Stadı’nda oynayacakları Süper Kupa finalinin hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Ertuğrul...

03 Ağustos 2015 Pazartesi 21:43
Bursaspor'da Galatasaray maçı hazırlıklarına başladı






ALMANYA kampının ardından iki gün izin yapan Bursasporlu futbolcular, 8 Ağustos Cumartesi günü Galatasaray ile Ankara’da Osmanlı Stadı’nda oynayacakları Süper Kupa finalinin hazırlıklarına başladı.
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde Özlüce Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Dizinden sakatlığı bulunan Tomas Necid ve mide rahatsızlığı yaşayan Volkan Şen'in katılmadığı antrenman, Ertuğrul Sağlam'ın saha ortasında futbolcularla yaptığı görüşme ile başladı.
Ertuğrul Sağlam, takıma yeni katılan Dany ve Luis Advincula'yı takım arkadaşlarına tanıttı. Yeşil-beyazlı futbolcular, iki oyuncuyu alkışlayarak tebrik etti. Antrenman, serbest koşularla devam etti. Son bölümde ise istasyon çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yapıldı.
Antrenmanı Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, Asbaşkan Faruk Bakgör ve Başkan Danışması Mesut Mestan birlikte izledi.
FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.