Bursaspor’da Şamil ve Bekir’e doğum günü sürprizi

BURSASPOR’un başarılı orta saha oyuncuları Bekir Yılmaz ve Şamil Çinaz'ın doğum günü takım arkadaşları tarafından kutlandı. Yeşil beyazlıların Eskişehir deplasmanı öncesi Özlüce Tesisleri'nde yenilen yemeğin ardından doğum...

06 Mart 2015 Cuma 18:27
Bursaspor’da Şamil ve Bekir’e doğum günü sürprizi






BURSASPOR’un başarılı orta saha oyuncuları Bekir Yılmaz ve Şamil Çinaz'ın doğum günü takım arkadaşları tarafından kutlandı.
Yeşil beyazlıların Eskişehir deplasmanı öncesi Özlüce Tesisleri'nde yenilen yemeğin ardından doğum günü pastasının mumlarını üfleyen Şamil Çinaz'a pastasının ilk dilimini İdari Menajer Adil Cenkçiler, Bekir Yılmaz'a ise takım kaptanlarından Ozan İpek verdi. Bekir ve Şamil daha sonra teknik ekip, takım arkadaşları ve personelin tebrikleri kabul etti.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.