Bursaspor’dan taraftara E-Bilet uyarısı

EMNİYET Genel Müdürlüğü’nün lig maçlarında E-Bilet uygulamasında tesbit ettikleri aksaklıklar nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu’na uyarı yazısı göndermesiyle ilgili Bursaspor Kulübü de taraftarını bilgilendirdi. Bursaspor...

03 Mart 2015 Salı 18:40
Bursaspor’dan taraftara E-Bilet uyarısı






EMNİYET Genel Müdürlüğü’nün lig maçlarında E-Bilet uygulamasında tesbit ettikleri aksaklıklar nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu’na uyarı yazısı göndermesiyle ilgili Bursaspor Kulübü de taraftarını bilgilendirdi.
Bursaspor Kulübü taraftarlarının suçlu duruma düşmemeleri için kulübün resmi internet sitesinde bilgilendirme mesajı yayınladı. Bursaspor Kulübünün yayınladığı uyarı şöyle:
"Emniyet Genel Müdürlüğü’nün, Türkiye Futbol Federasyonu’na yaptığı yazılı açıklama gereği, kulübümüz siz değerli taraftarlarımız bilgilendirme gereği duymuştur. E – Bilet uygulamasının zorunlu olduğu müsabakalarda ve hem elektronik bilet hem de kağıt biletle giriş yapılan müsabakalarda, başkası adına düzenlenmiş elektronik kartla müsabakaya giren ve kartını başkasına kullandıran kişiler hakkında 6222 sayılı kanunun 15. maddesi hükümleri çerçevesinde işlem yapılmaktadır. Fakat elektronik bilet kullanıcılarının çoğu başkasının kartı ile müsabakaya girmenin suç olduğunu bilmemektedir. Bu sebepten dolayı, taraftarlarımızın elektronik kartlarını kesinlikle başkasına kullandırmamaları ve başkasına ait elektronik kartla müsabakalara girmeye çalışmamaları gerekmektedir. Passolig kullanan taraftarlarımızın kendileri ve kulübümüz adına herhangi bir işlem yapılmaması için bu konuya azami hassasiyet göstermelerini rica ederiz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.