Bursasporlu Bekir Yılmaz: Galibiyet Serisine Devam Etmek İstiyoruz

BURSASPOR'un orta saha oyuncusu Bekir Yılmaz, takımın ligde üst üste aldığı 2 galibiyetin ardından Suat Altın inşaat Kayseri Erciyesspor karşısında da seriyi devam ettirmek istediklerini söyledi. Özlüce Tesisleri'nde bugün gerçekleştirilen...

06 Kasım 2014 Perşembe 14:18
Bursasporlu Bekir Yılmaz: Galibiyet Serisine Devam Etmek İstiyoruz






BURSASPOR'un orta saha oyuncusu Bekir Yılmaz, takımın ligde üst üste aldığı 2 galibiyetin ardından Suat Altın inşaat Kayseri Erciyesspor karşısında da seriyi devam ettirmek istediklerini söyledi.
Özlüce Tesisleri'nde bugün gerçekleştirilen antrenman öncesi basın toplantısı düzenleyen futbolcu, takımın durumu ve hedefleri hakkında bilgi verdi.
Bekier Yılmaz, "Sezon başından beri sergilediğimiz iyi bir oyun var aslında. Kaybettiğimiz maçlarda çok şanssız şekilde kaybetmiştik. Bu zaten kamuoyu da bunu seslendirmişti. Şimdi Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba sezonunda ligde iki maçlık bir seri yakaladık. Buna Ziraat Türkiye Kupası’nı da katarsak 3 maçlık galibiyet serimiz var. Yenilmemeyi, kazanmayı alışkanlık haline getirmemiz bizim için önemli. Şimdi bu hafta sonu Kayseri’de Suat Altın İnşaat Erciyesspor mücadelesi var. Elbette kolay bir maç değil. Deplasmanda da galibiyet alıp, bir de milli takım arası var. O arada daha da iyi hazırlanıp serimizi devam ettirmek istiyoruz."
KARŞILIĞINI VERMEM LAZIM
Kendi performansını da değerlendiren Bekir Yılmaz, "Bugün ben şans bulurum yarın bir başka arkadaşım bulur. Önemli olan takımın başarısı. Herkes oynamak istiyor, çalışıyor. Ben de faydalı olabilmek için çalışıyorum. Şans bulunca elimden gelenin en iyisini yapmak için ter döküyorum. Ufak bir faydam bile olsa benim için mutluluk verici. Çünkü bu takım için oynuyorum, takımın başarısı için, bundan ekmek yiyorum, karşılığını da vermem lazım" diye konuştu.
ZİRVE ADAYLARINDAN BİRİYİZ
Bekir Yılmaz, takımın hedefinin zirve olduğunu belirterek, şunları dile getirdi:
"Tabi ki hedefimiz zirve. Bursaspor'da oynuyorsanız hedefiniz sürekli zirve olmalı. Şenol Güneş hocamızın da 'ilk 5'i hedefliyoruz' diye bir açıklaması vardı. Oralarda kaldığınız zaman zaten hedefe kolay yaklaşacağımızı biliyoruz. Şuanda aldığımız skorlarla, oyunumuzla zirvenin adaylardan biri olduğumuzu gösterdik, bunu göstermeye devam edeceğiz."
TARAFTAR TRİBÜNDE OLMALI 
Taraftarlara da çağrıda bulunan yetenekli oyuncu, "Taraftarımız bizim için çok önemli. Bunu Balıkesirspor maçında da Sivasspor maçlarında da gördük. Onların ufak bir hareketlenmesi bile bizim için ekstra kuvvet oluyor. Onları arkamızda hissettiğimiz zaman çok daha başka oynuyoruz, her şey başka oluyor. Onların her zaman yanımızda olmasını istiyoruz. Onlarla birlikteyken bizi kolay kolay kimsenin alt edebileceğini düşünmüyorum" şeklinde konuştu.
MAÇ İÇİNDE SİSTEMİMİZ DEĞİŞİYOR
Başarılı futbolcu, takımın oynadığı sistem için yaptığı değerlendirmede ise, "Zaten biz 4-4-2 oynadığımız zaman da saha içinde zaman zaman bu sisteme dönüyorduk. Saha içinde baştan veya oyun içinde değişiyor. Önemli olan bizim buna doğru reaksiyonu göstermemiz. Bu bizim için sorun oluşturmuyor. Antrenmanlarda sürekli bu çalışmalarını yapıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

FOTOĞRAF

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.