Bursasporlu Şamil ve Bekir: "Yeni sezonda daha iyi olacağız"

BURSASPORLU Şamil Çinaz ve Bekir Yılmaz, yeni sezon için değerlendirmelerde bulunurken geçen sezondan daha iyi bir takım olacaklarını, kadrodaki rekabetin yarar getireceğini söyledi. BEKİR: "DAHA FARKLI OLACAK"...

06 Temmuz 2015 Pazartesi 14:32
Bursasporlu Şamil ve Bekir:






BURSASPORLU Şamil Çinaz ve Bekir Yılmaz, yeni sezon için değerlendirmelerde bulunurken geçen sezondan daha iyi bir takım olacaklarını, kadrodaki rekabetin yarar getireceğini söyledi.
BEKİR: "DAHA FARKLI OLACAK"
Yeşil beyazlıların orta saha oyuncusu Bekir Yılmaz, yeni sezon konusunda şunları söyledi:
"Antrenmanlara daha yeni başladık. Çalışmalarda tempo her geçen gün yükselecek. Buda sezon başı kampları için çok normal bir şey. Bir sezon boyunca bizi taşıyacak antrenmanları yapıyoruz. Şu ana kadar çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Hocalarımızla, yeni gelen oyuncularla çok güzel bir ortamımız var. Şu anda birbirimizle daha fazla vakit geçirip birbirimiz tanıyoruz. Bu dönem bizim için aynı zamanda bir kaynaşma sürecide oluyor."
"HEDEFİMİZ DAHA YÜKSEK"
Yeni sezonda geçtiğimiz sezondan daha iyi bir Bursaspor izlettireceklerini belirten Bekir Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Çünkü Bursaspor Kulübü’nün hedefi her sezon bir önceki sezondan daha yükseğe çıkabilmektir. Kendini biraz daha yukarıya atabilmektir. Takımımızdan ayrılanlar oldu, yeni gelen oyuncular oldu. Yeni gelen arkadaşlarımızın gelenlerin yerini dolduracağına eminim. Sonuçta burası çok büyük kulüp, bu büyüklüğe göre oyuncular transfer ediliyor. Milli takımda olan oyuncularımız vardı onlarda izinleri tamamladı bugün yarın aramıza katılacaklar. Onlar da geldiğinde tam kadro olarak uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğimizi düşünüyorum."
ŞAMİL: "REKABET FAYDA GETİRİR"
Bursaspor'un deneyimli oyuncusu Şamil Çinaz, bu sezonda oyuncular arasında rekabetin üst düzey olacağını vurguladı. Çinaz, rekabetin takıma fayda sağlayacağını vurgularken şöyle devam etti:
"Yeni sezondan beklentilerimiz, öncelikle iyi başlangıç yapmak. Yeni stadımızın getireceği dinamizmle, pozitif havayla güzel sezon geçirip hedeflerimize ulaşmak istiyoruz. Geçtiğimiz sezon farklı mevkilerde görev aldım fakat zorlandığımı söyleyemem. Ben hem stoper hem ön libero oynayabilecek oyuncuyum. Bu sezon ne getirir bilemeyiz. Hocamızın bana nerede görev verirse orada elimden gelenin en iyisini yapacağım. Bursaspor gibi büyük bir kulüpte rekabetsiz bir ortam olamaz. Bu sezonda rekabetin üst düzeyde olacağı bir ortam olacak. Bu ortam hem oyunculara bireysel olarak, hem de takıma faydalı olacaktır. Bu rekabet ortamının herkese pozitif dönüşü olacaktır. Kendimle ilgili sezon başında çıkan transfer haberlerinin tamamı asılsız. Ben Bursaspor’da olmaktan çok mutluyum."

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.