Bursasporlu Serdar Aziz: "Yürekten oynadık kazanabilirdik"

BURSASPORLU Serdar Aziz, İstanbul deplasmanında 1-0 yenildikleri Fenerbahçe karşısında çok iyi mücadele ettiklerini ve yürekten futbol oynadıklarını söyledi. Bursaspor TV’ye açıklamalarda bulunan yeşil beyazlı takımın kaptanlarından...

21 Nisan 2015 Salı 13:15
Bursasporlu Serdar Aziz:






BURSASPORLU Serdar Aziz, İstanbul deplasmanında 1-0 yenildikleri Fenerbahçe karşısında çok iyi mücadele ettiklerini ve yürekten futbol oynadıklarını söyledi.
Bursaspor TV’ye açıklamalarda bulunan yeşil beyazlı takımın kaptanlarından Serdar Aziz, şu değerlendirmeyi yaptı:
"Açıkçası çok güzel bir maç oldu. Fenerbahçe’nin kazanması gereken mücadeleydi. Seyircisi de çok iyi destek verdi. Ama bizde çok iyi, yürekten futbol oynadık. İlk yarı ikinci yarı gol pozisyonlarına girdik. Maça ortaktık. Korkak oynamadık. Sonuna kadar iyi mücadele ettik. Bu maçı kazanabilirdik. İstekliydik. Yenildik ama, ben kazandığımızı düşünüyorum. Attığımız gol ofsayt pozisyonu değildi. Nizami bir golümüz verilmedi. Volkan’ın kurtardığı, Hasan Ali’nin çizgiden çıkan bir top vardı. Penaltımız verilmedi. Sonuçta kazanan Fenerbahçe oldu. Takım arkadaşlarımı verdikleri mücadele nedeniyle kutluyorum. Elimizden gelenin en iyisini yaptık. Cesaretli oynadık. Yediğimiz golde faul yoktu. Harun benimle çarpıştı. Zaman zaman hakem taraftarların baskı altında kaldı. Daha fazlasını konuşamıyoruz. Yoksa hemen ceza geliyor. Mesala çizgideki hakem Bursaspor diye bağrıyor. Hakem topu Fenerbahçe’ye veriyor. Ben konuşsam ne olur. Arkadaşını dinlemeyen hakem beni mi dinler."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.