Bursaspor'un Almanya kampı sona erdi

BURSASPOR'un Almanya'nın Marienfald Kasabası'nda 12 gündür devam eden ikinci etap kamp çalışmaları bu sabah yapılan antrenman ile sona erdi. Isınma ile başlayan çalışmanın ardından Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, futbolcuları...

31 Temmuz 2015 Cuma 12:22
Bursaspor'un Almanya kampı sona erdi






BURSASPOR'un Almanya'nın Marienfald Kasabası'nda 12 gündür devam eden ikinci etap kamp çalışmaları bu sabah yapılan antrenman ile sona erdi.
Isınma ile başlayan çalışmanın ardından Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, futbolcuları iki gruba ayırarak pas ve pres çalışması yaptırdı. Sağlam, istedikleri olmayınca çalışmayı keserek futbolcularını uyardı.
Bursaspor, son çalışmasının ardından ise saat 16.05'teki THY uçağına binmek üzere kamp alanından ayrıldı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın yeşil beyazlı futbolculara iki günlük izin vereceği belirtildi. 
Bursaspor, Ankara'da oynanacak Galatasaray ile oynanacak olan Süper Kupa finaline 3 Ağustos Pazartesi akşamı yapacağı antrenmanla başlayacak.

  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.