Bursaspor'un yeni teknik direktörü belli oldu

Bursaspor Mali Asbaşkanı Kemal Güler, Teknik Direktör Murat Yakın ile prensip anlaşmasına vardıklarını duyurdu.

03 Aralık 2015 Perşembe 16:20
Bursaspor'un yeni teknik direktörü belli oldu






Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında oynanan Kayserispor karşılaşmasının ardından Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayıran yeşil-beyazlı kulüp, bir süredir yeni teknik direktör arayışlarını sürdürüyordu. Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı’nın dün İsviçre’ye giderek geçtiğimiz sezon Moskova’yı çalıştıran 41 yaşındaki teknik adam Murat Yakın ile bir araya geldiği ve prensipte anlaşma sağladığı öğrenildi.

İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Bursaspor Mali Asbaşkanı Kemal Güler, "Başkanımız dün akşam beni aradı ve Murat Yakın ile prensipte anlaşma sağlandığını söyledi. Kendisi Bursa’ya döndükten sonra yönetim kurulumuz olarak bir araya geleceğiz. Fiyat konusunda makul bir durum olması halinde yönetim kurulumuzun onayıyla Murat Yakın’ı Bursa’ya davet edeceğiz. İki yabancı teknik adam ile de temas kurmuştuk. Ancak Murat Yakın öncelikli tercihimizdi" dedi.

Son Güncelleme: 03.12.2015 16:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.