Büyük derbi bu akşam

Spor Toto Süper Lig 5. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray, sezonun ilk derbisine çıkıyor..

24 Eylül 2016 Cumartesi 08:46
Büyük derbi bu akşam






Spor Toto Süper Lig 5. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray derbi maçına çıkıyor. Beşiktaş-Galatasaray maçı saat 20:00'da başlayacak. Vodafone Arena'da hakem Ali Palabıyık'ın yöneteceği maç Lig TV kanalından canlı yayınlanacak. Palabıyık'ın yardımcılıklarını Mehmet Cem Satman ve Ceyhun Sesigüzel üstlenirken, dördünce hakem Volkan Bayarslan olacak.,

Galatasaray, Vodafone Arena'da oynanacak ilk derbiyi kazanmanın yanı sıra rakibine sahasında ilk mağlubiyetini tattırmayı hedefliyor.

Sarı-kırmızılı takım derbiden galibiyetle ayrılarak, hem aynı puana sahip rakibini geride bırakmaya hem de Vodafone Arena'da siyah-beyazlıları yenen ilk takım olmaya çalışacak. Beşiktaş, Vodafone Arena'da şu ana kadar oynadığı 5 karşılaşmada da galip gelmeyi başarmıştı.

Galatasaray, ayrıca bu sezon rakibine ligde ilk mağlubiyetini yaşatmanın hesaplarını yapıyor.

Beşiktaş'ta derbi maçı öncesi eksik oyuncu bulunmuyor.

Benfica maçında sakatlanan Oğuzhan Özyakup'un yanı sıra Akhisar Belediyespor karşısında ayağına aldığı darbeyle sakatlık geçiren Gökhan İnler, takımla antrenmanlara katılarak derbi mücadelesi öncesinde eksiklerini tamamlamaya çalıştı.

MUHTEMEL 11'LER

BEŞİKTAŞ
Fabri
Gökhan Gönül
Marcelo
Dusko Tosic
Caner Erkin
Atiba Hutchinson
Oğuzhan Özyakup
Ricardo Quaresma
Anderson Talisca
Olcay Şahan
Cenk Tosun

GALATASARAY
Fernando Muslera
Sabri Sarıoğlu
Aurelien Chedjou
Hakan Balta
Lionel Carole
Tolga Ciğerci
Selçuk İnan
Yasin Öztekin
Bruma
Wesley Sneijder
Eren Derdiyok
Anahtar Kelimeler:
GalatasarayBeşiktaşDerbi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.