Buz Hokeyi Erkekler Dünya Şampiyonası için geri sayım

İZMİR Büyükşehir Belediyesi'nin Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'ndaki Buz Sporları Salonu'nda 3-12 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek Buz Hokeyi Erkekler Dünya Şampiyonası 3'üncü Klasman müsabakaları için geri sayım başladı....

01 Nisan 2015 Çarşamba 11:51
Buz Hokeyi Erkekler Dünya Şampiyonası için geri sayım






İZMİR Büyükşehir Belediyesi'nin Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'ndaki Buz Sporları Salonu'nda 3-12 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek Buz Hokeyi Erkekler Dünya Şampiyonası 3'üncü Klasman müsabakaları için geri sayım başladı. Türkiye'nin yanı sıra Kuzey Kore, Lüksemburg, Hong-Kong, Birleşik Arap Emirlikleri, Gürcistan ve Bosna-Hersek'in katılacağı organizasyonda birinci olarak 2'nci klasmana yükselmeyi hedefleyen millilerimiz ilk sınavını 4 Nisan Cumartesi günü saat 20.00'de Bosna Hersek karşısında verecek. 6 Nisan'da Gürcistan, 7 Nisan'da Birleşik Arap Emirlikleri, 9 Nisan'da Hong Kong, 10 Nisan'da Lüksemburg ile oynayacak buz hokeycilerimiz, turnuvayı 12 Nisan'daki Kuzey Kore müsabakasıyla noktalayacak. Organizasyonun ilk maçı ise 3 Nisan Cuma günü saat 13.00'te Kuzey Kore ile Bosna Hersek arasında yapılacak.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.