Çanakkale Belediyespor Filede Sarıyer'i Ağırlıyor

BAYANLAR Voleybol 1'inci Ligi'ne Beşiktaş deplasman galibiyetiyle başladıktan sonra ikinci maçında kendi sahasında Nilüfer Belediyespor'a 3-0 yenilerek şaşkınlık yaratan Çanakkale Belediyespor yarın Sarıyer Belediyespor'u konuk edecek. Karşılaşma...

03 Kasım 2014 Pazartesi 16:31
Çanakkale Belediyespor Filede Sarıyer'i Ağırlıyor






BAYANLAR Voleybol 1'inci Ligi'ne Beşiktaş deplasman galibiyetiyle başladıktan sonra ikinci maçında kendi sahasında Nilüfer Belediyespor'a 3-0 yenilerek şaşkınlık yaratan Çanakkale Belediyespor yarın Sarıyer Belediyespor'u konuk edecek.
Karşılaşma Anafartalar Spor Salonu'nda saat 17.00'de başlayacak. Voleybol Şube Sorumlusu Güngör Yıldız, Nilüfer Belediyespor yenilgisini telafi etmek için sahaya mutlak galibiyet için çıkacaklarını belirterek voleybolseverleri desteğe çağırdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.