Çankiri'da Başarılı Sporculara Ödül

Ethem YENİGÜRBÜZ/ÇANKIRI,()-ÇANKIRI  Valiliği, 2014 yılında başarılı olan sporcu ve antrenörleri ile spora destek veren spor adamları ve iş adamlarına düzenlenen törenle ödül verdi. Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Çankırı...

20 Ekim 2014 Pazartesi 13:29
Çankiri'da Başarılı Sporculara Ödül






Ethem YENİGÜRBÜZ/ÇANKIRI,()-ÇANKIRI  Valiliği, 2014 yılında başarılı olan sporcu ve antrenörleri ile spora destek veren spor adamları ve iş adamlarına düzenlenen törenle ödül verdi.
Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Spor Genel Müdür Yardımcısı Murat Kocakaya ile protokol, sporcular ve ailelerinin katıldığı ödül töreni Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonunda gerçekleşti. Törende Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Celal Kaman, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız, Spor Genel Müdür Yardımcısı Murat Koçakaya, Milletvekili Hüseyin Filiz ve Vali Vahdettin Özcan birer konuşma yaptı. Çankırılı jimnastikçi ve karatecilerin gösterileri ile renklenen törenin sonunda Çankırı'yı ulusal ve uluslararası yarışmalarda başarıyla temsil eden sporcular, salonun ortasına kurulan platformda seyircileri selamladı.
Çankırı'da ilk kez böyle bir ödül töreni gerçekleştiğinin altını çizen Vali Özcan, "Sporda başarıyı ödüllendireceğiz ki yeni başarılara imza atalım.Biz sporcularımızın her zaman yanındayız. Görev sürem içerisinde beni en çok mutlu eden program bu program oldu" dedi. Başarılı sporcuların ödüllendirilmesinin ardından sporda yılın enlerine de ödüller verildi. Yılın Sporcusu ödülü Nur Ağaoğlu'na, Yılın Takımı ödülü Çankırı Belediye Gençlik Spor'a Yılın engelli sporcusu ödülü Aliye Çaycı'ya, Yılın Atrenörü ödülü Musa Keskin'e, Yılın Gazetecisi ödülü AA Muhabiri Özgür Alantor'a, Yılın Bürokratı ödülü Spor Genel Md.Yrd.Murat Kocakaya'ya, Spora Destek veren İş adamı ödülü ise iş adamları Muharrem Kıcıman, İbrahim Karataş ve Alpay Ünal'a verildi.

Era Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Alpay Ünal, ödülünü aldıktan sonra başarılı sporcuların tüm malzemelerinin şirketi tarafından karşılanacağı, bu sporcuların üniversiteyi kazanmaları halinde şirket olarak bu sporculara burs vereceğini açıkladı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.