Çaykur Rizespor  1- Atiker Konyaspor 1

 Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Çaykur Rizespor sahasında Atiker Konyaspor'la 1-1 beraber kaldı.

21 Ekim 2018 Pazar 16:57
Çaykur Rizespor  1- Atiker Konyaspor 1






Çaykur Rizespor  1- Atiker Konyaspor 1

   Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Çaykur Rizespor sahasında Atiker Konyaspor'la 1-1 beraber kaldı. Karşılaşmadaki iki gol de penaltı atışından geldi.Karşılaşmanın 41. dakikasında Çaykur Rizespor, kazandığı penaltı atışında Boldrin'in golüyle 1-0 üstünlüğü yakaladı. İlk yarı bu golle 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle sona erdi.

   İkinci yarıda Atiker Konyaspor, Adis jahovic'in de oyuna girmesiyle daha etkili ataklar geliştirirken aradığı golü penaltıdan buldu. 80. dakikada Jahovic'in yerde kalmasıyla hakem Volkan Bayarslan VAR'a başvurdu ve penaltı noktasını gösterdi. Atiker Konyaspor penaltı atışında Jahovic'in golüyle 1-1'lik eşitliği yakaladı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve takımlar sahadan 1'er puanla ayrıldı.

Karşılaşma bittikten sonra oyuncular arasında yaşanan arbedede hakem Volkan Bayarslan VAR'la da izleyerek Çaykur Rizesporlu orta saha oyuncusu Abdullah Durak'a kırmızı kartını gösterdiBu sonuçla Çaykur Rizespor puanını 8'e, Atiker Konyaspor ise 13'e yükseltti.

Stat: Çaykur Didi

Hakemler: Volkan Bayarslan, Süleyman Özay, Samet Çavuş

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Orhan Ovacıklı, Jach, Brabec, Mehmet Uslu, Ali Çamdalı, Petrucci (Dk. 86 Gladkyy), Robin Yalçın (Dk. 65 Abdullah Durak), Süleyman Koç (Dk. 80 Fink), Boldrin, Vedat Muric

Atiker Konyaspor: Serkan Kırıntılı, Opanasenko, Uğur Demirok, Diagne, Skubic, Jonsson, Jevtovic (Dk. 71 Traore), Milosevic (Dk. 86 Volkan Fındıklı), Fofana (Dk. 46 Jahovic), Ömer Ali Şahiner, Yatabare

Goller: Dk. 41 Boldrin (Penaltıdan) (Çaykur Rizespor), Dk. 82 Jahovic (Penaltıdan) (Atiker Konyaspor) 

Kırmızı kart: Abdullah Durak (Maçtan sonra) (Çaykur Rizespor)

Sarı kartlar: Dk. 90+1 Orhan Ovacıklı,  Vedat Muric (Maçtan sonra) (Çaykur Rizespor)

Beinsports

Son Güncelleme: 21.10.2018 14:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.