Çaykur Rizespor 1- MKE Ankaragücü 1

 Spor Toto Süper Lig’de 14. hafta bir diğer açılış maçında Çaykur Rizespor’la MKE Ankaragücü karşı karşıya geldi.

01 Aralık 2018 Cumartesi 04:46
Çaykur Rizespor 1- MKE Ankaragücü 1






Çaykur Rizespor 1- MKE Ankaragücü 1

   Spor Toto Süper Lig’de 14. hafta bir diğer açılış maçında Çaykur Rizespor’la MKE Ankaragücü karşı karşıya geldi. Taraflar nefes kesen maçta sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.MKE Ankaragücü bu sonuçla puanını 20’ye yükseltirken Çaykur Rizespor ise 10 puanla son sırada kaldı. Konuk ekip 20’de golcü oyuncusu Mustafa El Kabir ile öne geçerken ev sahibi ekip eşitliği 66’da Umar Aminu’nun golüyle kaydetti.

   Müsabakaya damga vuran ise Ankaragücü’nün 1998 doğumlu kalecisi Altay Bayındır oldu. Takımın tecrübeli kalecisi Johannes Hopf’un sakatlığında kaleyi devralan ve bu sezon ilk Süper Lig maçına çıkan Altay, 80. dakikada Fernando Boldrin’in penaltısında gole izin vermedi.Kariyerinde çıktığı ilk Süper Lig maçında penaltı kurtarmayı başaran Altay Bayındır maçta sergilediği performansla da taraftarlardan alkış aldı.

Sözcü

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.